MA Botswana Online - MA programmer i Botswana Online - MA Botswana Online

MA Botswana Online - MA programmer i Botswana Online - MA Botswana Online

Kandidat

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Botswana ligger i det sydlige Afrika, og har gjort betydelige fremskridt i udviklingen af ​​sin videregående uddannelsessystem. Opdagelsen af ​​diamanter betydeligt øgede indtægter for nationen, og meget af disse indtægter er blevet kanaliseret ind i at forbedre skoler og gymnasier.

MA Botswana Online - Tag din MA i Botswana Online. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Fine Arts I Filmen Medium

AFDA
på universitet Fuldtid February 2018 Botswana Botswana Online

Den AFDA MFA er et unikt postgraduate grad program designet til selvstændig rettet læring og for personer, der har en forpligtelse til: livslang læring og faglige værdier; pålidelighed og kapacitet til selvledelse, samarbejde og teamwork; evnen til effektivt at kommunikere og ansøge problemløsning strategier og spontan tilpasning til omstændighederne. [+]

. Den AFDA MFA er et unikt postgraduate grad program designet til selvstændig rettet læring og for personer, der har en forpligtelse til: livslang læring og faglige værdier; pålidelighed og kapacitet til selvledelse, samarbejde og teamwork; evnen til effektivt at kommunikere og ansøge problemløsning strategier og spontan tilpasning til omstændighederne. Studerende er forpligtet til at registrere for to brede områder af undersøgelsen: Academic Research (Individuel) Professionel Praksis (Produktion Teams eller Professional Productions.) Professionel Praksis: Ansøgerne skal udfylde et af følgende: En spillefilm - Minimum 48 'Min En Feature Dokumentar af et minimum af 48'min Spillefilm manuskript / Script TV Series - serie omrids og 2 episoder Op til 3 særlige projekter fra følgende: Fiktion: Kortfilm, 24 min En pilot til en tv-serie eller novelle Tre relaterede reklamer Faktuel: En dokumentarfilm, 24 min En faktuel underholdning TV projekt af 48 'varighed Professionel Praksis kan gennemføres inden for produktion hold udgøres af kollega MFA studerende. Professionelle produktioner kan også overvejes, hvis disse giver mulighed for og opfylder vurderingskriterierne de AFDA MFA. Udenrigsministeriets tilbagetog sessioner: Alle MFA studerende vil være forpligtet til årligt at deltage i 5 planlagte AFDA retreats, på en uge (5 dage) hver. MFA studerende vil være ansvarlig for at planlægge forskellige møder, konsultationer og feedback sessioner med deres udnævnte vejledere og mentorer. Vejledere og mentorer: Interne eller eksterne vejledere tildeles af Postgraduate School baseret på den specifikke forskning emne og kvalifikationer og ekspertise vejleder Vejlederen giver overordnede faglig tilsyn og vejledning af den studerende til at sikre forsknings- krav... [-]