MASTERSTUDIES

Brandledelse London - Brandledelse-uddannelser i London Brandledelse, London

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

Værdien af ​​viden inden for brand management er i sin specificitet inden for business og marketing. Arbejdsgivere og virksomheder søger eleverne med de særlige færdigheder, som dette felt tilbyder for at fremme navnet på deres virksomhed.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Brandledelse London - Tag din MA i London. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Brandledelse, London Filter

MA Luksus Brand Management

Northumbria University London Campus
MA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Programmet sigter mod at udvikle en innovativ tilgang til professionel luksus brand management af luksus forbrugsvarer (biler, kosmetik, drikkevarer, mode, dufte, håndtasker, ...

Læs mere

MA Luksus Brand Management

Regent’s University London
MA
<
Fuldtid
<
12&nbsp;-&nbsp;16 måneder
Engelsk
på universitet

MA Luxury Brand Management tager et strategisk billede af de dynamiske egenskaber og muligheder inden for den globale luksusvarer og serviceindustri, der giver dig de færdighe ...

Læs mere