MASTERSTUDIES

Brandledelse i Det Forenede Kongerige - Brandledelse-uddannelser i Det Forenede Kongerige Brandledelse

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

For dem, der søger en videregående uddannelse i brand management, kan fokuset i deres undersøgelse være, hvordan man får forbrugere i forskellige aldre og sociale grupper til at flocke til et produkt eller firma nu og i de kommende år.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Brandledelse i Det Forenede Kongerige - Tag din MA i Det Forenede Kongerige. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Brandledelse, Det Forenede Kongerige Filter

MA Luksus Brand Management

Northumbria University London Campus
MA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Programmet sigter mod at udvikle en innovativ tilgang til professionel luksus brand management af luksus forbrugsvarer (biler, kosmetik, drikkevarer, mode, dufte, håndtasker, ...

Læs mere

MA Luksus Brand Management

Regent’s University London
MA
<
Fuldtid
<
12&nbsp;-&nbsp;16 måneder
Engelsk
på universitet

MA Luxury Brand Management tager et strategisk billede af de dynamiske egenskaber og muligheder inden for den globale luksusvarer og serviceindustri, der giver dig de færdighe ...

Læs mere