MA Prince George - MA programmer i Prince George - MA Prince George

MA Prince George - MA programmer i Prince George - MA Prince George

Kandidat

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Prince George er et stort område, men der er mange uddannelsesinstitutioner, der tilbyder faglige kurser på tværs af regionen og dermed tjener befolkningen fagligt som påkrævet efter land 's standarder. Det har nogle unikke læringscentre som Aerospace Flight School plus andre universiteter og højere læreanstalter.

MA Prince George - Tag din MA i Prince George. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma I Udviklingsøkonomi

University of Northern British Columbia School of Business
på universitet Fuldtid September 2018 Canada Prince George

Økonomisk udvikling er fortsat et kritisk problem for over tre fjerdedele af verdens befolkning, der bor i lande, der er klassificeret som "lavindkomst" eller "mellemindkomst". [+]

MA i udviklingsøkonomi

Økonomisk udvikling er fortsat et kritisk problem for over tre fjerdedele af verdens befolkning, der bor i lande klassificeret som "lav indkomst" eller "mellemindkomst." Årsagerne til og følgerne af den økonomiske udvikling er fortsat anfægtede spørgsmål. Denne grad betragter de skiftende globale, regionale og nationale kontekster for økonomisk udvikling; De politiske lektioner, der kan læres af komparative studier Og de værktøjer, der kræves for at sætte udviklingsøkonomer i stand til at bidrage til udviklingsprocessen. De enorme forandringer, der finder sted i dag i de sydlige lande, giver fokus for graden. Studerende udfordres til at analysere emner som årsagerne til fremkomsten af ​​nye økonomiske krafthuse i syd som Kina og Indien samt de varige problemer med fattigdom og ulighed. Programmet omfatter kerne kurser i globalisering og udvikling, makroøkonomisk politik for udvikling, anvendte økonometri og fattigdom, ulighed og udvikling. Økonomiafdelingen har også særlig ekspertise inden for miljøøkonomi og sundhedsøkonomi og tilbyder valgfag inden for disse områder. Studerende er også forpligtet til at gennemføre en MA-afhandling eller et MA-projekt, der giver eleverne mulighed for at anvende værktøjerne til økonomisk analyse til et udviklingsproblem. Økonomisk udvikling kan ikke studeres isoleret fra andre dimensioner af udvikling. En forståelse af fattigdom kræver for eksempel ikke kun økonomisk analyse, men også forståelse af indsigten fra andre sociale og sundhedsvidenskabelige fag. Uddannelse af en udviklingsøkonom må derfor udsætte eleverne for tværfaglige udviklingsmetoder. Ved at dække teori, politik og anvendt analyse samt integrere indsigter fra andre discipliner giver MA-programmet jævnligt eleverne til at arbejde som økonomer... [-]