MA Manitoba - MA programmer i Manitoba - MA Manitoba

MA Manitoba - MA programmer i Manitoba - MA Manitoba

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Mange arbejdsgivere på jagt efter den brede viden, erfaring og tilpasningsevne at de studerende får ved at studere i denne by. Fremragende højere læreanstalter findes i denne region, er blevet godt anerkendt og identificeret med disse træk af topkvalitet.

MA Manitoba - Tag din MA i Manitoba. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts: Teologiske Studier

Canadian Mennonite University
på universitet Fuldtid September 2018 Canada Winnipeg

Ph.d.-skolen Teologi og ministeriet søger at inspirere og udstyre de studerende til pastorale tjeneste, lederskab, stipendium, og service. [+]

. Ph.d.-skolen Teologi og ministeriet søger at inspirere og udstyre de studerende til pastorale tjeneste, lederskab, stipendium, og service. Studerende fra en bred vifte af trosretninger og traditioner inviteres ind i et fællesskab af lærde og passionerede undervisere, der er forpligtet til livet i kirken, oplevet i mission og tjeneste, og udført i forskning og publikation. Adgangskrav En studentereksamen grad fra et anerkendt universitet eller college med et minimum GPA på 3,0 ('B'). Bopælskrav 30 kredit timer Curriculum Krav Et minimum af 60 kredit timer Centrale krav-30 kredit timer på følgende områder Bibelen - 12 kredit timer (minimum 3 lm i Gamle Testamente og 3 kredit timers Nye Testamente) Teologi og kristendommens historie - 12 kredit timer (minimum 3 kredit timer i hvert område) Praktisk Teologi - 3 kredit timer Metode - 3 kredit timer Valgfag-som påkrævet for at nå i alt 60 kredit timer Speciale Option: Studerende kan foreslå at skrive en afhandling svarende til 6 kredit timer. Optjent ved hjælp af afhandlingen vil reducere elektiv krav. Se note 4, nedenfor. Noter 1.. Studerende skal opretholde et minimum GPA på 3,0 ('B') for at forblive i programmet og til at opgradere. 2. Kurser udbudt af CMU fakultet eller af instruktører besøger på CMU, enten på campus eller online, vil tælle mod kravet opholdstilladelse. Kurser taget af CMU / MBBS studerende fra MBBSC at opfylde MB kravene i deres programmer vil også tælle mod kravet opholdstilladelse, til maksimalt ni kredit timer. 3. Normalt skal studerende, der ønsker at skrive en... [-]