MA Winnipeg - MA programmer i Winnipeg - MA Winnipeg

MA Winnipeg - MA programmer i Winnipeg - MA Winnipeg

Kandidat

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

At studere i Winnipeg er sjovt og eventyrlysten. Du nå dine mål for uddannelse, og på samme tid nyde livet i denne livlige by. Studerende kan opnå et certifikat, diplom-og uddannelser, de ønsker at erhverve ved blot at tilmelde dig i byen 's institutioner.

MA Winnipeg - Tag din MA i Winnipeg. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts: Teologiske Studier

Canadian Mennonite University
på universitet Fuldtid September 2018 Canada Winnipeg

Ph.d.-skolen Teologi og ministeriet søger at inspirere og udstyre de studerende til pastorale tjeneste, lederskab, stipendium, og service. [+]

. Ph.d.-skolen Teologi og ministeriet søger at inspirere og udstyre de studerende til pastorale tjeneste, lederskab, stipendium, og service. Studerende fra en bred vifte af trosretninger og traditioner inviteres ind i et fællesskab af lærde og passionerede undervisere, der er forpligtet til livet i kirken, oplevet i mission og tjeneste, og udført i forskning og publikation. Adgangskrav En studentereksamen grad fra et anerkendt universitet eller college med et minimum GPA på 3,0 ('B'). Bopælskrav 30 kredit timer Curriculum Krav Et minimum af 60 kredit timer Centrale krav-30 kredit timer på følgende områder Bibelen - 12 kredit timer (minimum 3 lm i Gamle Testamente og 3 kredit timers Nye Testamente) Teologi og kristendommens historie - 12 kredit timer (minimum 3 kredit timer i hvert område) Praktisk Teologi - 3 kredit timer Metode - 3 kredit timer Valgfag-som påkrævet for at nå i alt 60 kredit timer Speciale Option: Studerende kan foreslå at skrive en afhandling svarende til 6 kredit timer. Optjent ved hjælp af afhandlingen vil reducere elektiv krav. Se note 4, nedenfor. Noter 1.. Studerende skal opretholde et minimum GPA på 3,0 ('B') for at forblive i programmet og til at opgradere. 2. Kurser udbudt af CMU fakultet eller af instruktører besøger på CMU, enten på campus eller online, vil tælle mod kravet opholdstilladelse. Kurser taget af CMU / MBBS studerende fra MBBSC at opfylde MB kravene i deres programmer vil også tælle mod kravet opholdstilladelse, til maksimalt ni kredit timer. 3. Normalt skal studerende, der ønsker at skrive en... [-]