MA New Brunswick - MA programmer i New Brunswick - MA New Brunswick

MA New Brunswick - MA programmer i New Brunswick - MA New Brunswick

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Byen giver en række muligheder for at større i ethvert kursus på dit ønske. Med en række berømte skoler som University of New Brunswick, er denne by i spidsen i at forbedre de højere uddannelsesniveauet i Canada.

MA New Brunswick - Tag din MA i New Brunswick. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I Pastoralteologi

Kingswood University
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Canada Sussex

Master of Arts i Pastoral Theology (MAPT) er en strømlinet 36-timers kandidatgrad, der integrerer skrifter og bibelsk teologi i praksis pastoral ledelse. Denne grad fokuserer på, hvordan teologi formularer og informerer vores praksis for tilbedelse, evangelisering, discipelskab, og vores ideer om arten af ​​kirken, og åndelig formation. [+]

. Master of Arts i Pastoral Theology (MAPT) er en strømlinet 36-timers kandidatgrad, der integrerer skrifter og bibelsk teologi i praksis pastoral ledelse. Denne grad fokuserer på, hvordan teologi formularer og informerer vores praksis for tilbedelse, evangelisering, discipelskab, og vores ideer om arten af ​​kirken, og åndelig formation. Hos Kingswood vi stor pris både teori og praktisk anvendelse, både historiske forbindelser og aktuelle innovationer. Vi ser ikke disse som separate områder af interesse, men som partnere i det virkelige liv ministerium. Real-life problemer kræver en real-life bibelske svar. Hvis vi ikke har en veludviklet teologisk fundament til gennemsyrer vores tjeneste, risikerer vi at opbygge Kirken om programmer snarere end på Kristus. Derfor er denne fuldt akkrediteret grad er designet specielt til dem, der i øjeblikket beskæftiger sig med ministeriet, og er målrettet i forbindelse de relevante problemer, som dem, der i ministeriet og til dem under deres åndelig omsorg. Denne grad sigter mod at give et læringsmiljø, der er: integreret - gifte teologi og praksis innovative - tilpasning bibelske og teologiske principper til aktuelle sociologiske realiteter, metoder til ministerium og moderne ministerielle krav oplevet-baserede - teologi udarbejdet i forbindelse med livet i din lokale kirke åndeligt berigende - programmet og kurser er designet tage dig dybere og højere i Kristus kommunale - lære sammen med og gennem erfaringer fra andre elever økonomisk - designet til at give størst mulig fordel til en overkommelig pris fleksibel - en masters program designet til at drage fordel af cutting-edge indsigt og tilpasse dem... [-]