Filter
Humanistiske kandidater
Canada Nova Scotia Studietype: alle Hastighed: alle

MA Nova Scotia - MA programmer i Nova Scotia - MA Nova Scotia

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

MA Nova Scotia - Tag din MA i Nova Scotia. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

NSCAD University - Nova Scotia College of Art and Design

Master of Fine Arts graden tildeles efter en vellykket gennemførelse af 42 kreditter naturligvis arbejde og andre programmer krav (herunder den afsluttende udstilling og ... [+]

Master of Fine Arts

&nbsp

Master of Fine Arts graden tildeles efter en vellykket gennemførelse af 42 kreditter naturligvis arbejde og andre programmer krav (herunder den afsluttende udstilling og Thesis) overtaget en 20 til 24 måneders periode, der begynder i efterårssemestret. Universitetets MFA Program, der har eksisteret siden 1973, giver de studerende mulighed for at udvikle deres arbejde i en kontekst med intens kritisk diskussion. Akademiske studier i kunsthistorie eller andre relevante fag udgør en integreret del af programmet.

&nbsp

Studerende er udvalgt for deres evne som kunstnere, craftpersons eller designere, deres forståelse af relaterede kritiske oplysninger, og de personlige kvaliteter og interesser, som kan forventes at bidrage til deres succes som undervisere og forskere.... [-]

Canada Hamilton Halifax Regional Municipality
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk