Filter
Humanistiske kandidater
Canada Ontario Toronto Studietype: alle Hastighed: alle

MA Toronto - MA programmer i Toronto - MA Toronto

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Det er den største by i Canada og uddannelsessektoren har så meget trivedes i denne by. Mange universiteter og colleges har sat deres centre her for at tjene folket i form af højere uddannelse er berørt. Tilbyder en bekvem miljø for studerende til læring, har byen gennem institutioner som University of Toronto set mange udmærke sig i deres faglige kurser.

MA Toronto - Tag din MA i Toronto. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Nipissing University

Master of Arts (MA) i Sociology - Applied Social Research grad vil fokusere på anvendelse af sociale teorier og forskningsmetoder, der hjælper med at forstå og imødegå de ... [+]

Kandidatuddannelsen i sociologi - Anvendt samfundsforskning i vores ph.d.-studie

Master of Arts (MA) i Sociology - Applied Social Research grad vil fokusere på anvendelse af sociale teorier og forskningsmetoder, der hjælper med at forstå og imødegå de sociale problemer og udfordringer i nordlige og landlige samfund, herunder oprindelige samfund, i Canada og omkring verdenen. Programmet samler fakultetets ekspertise inden for sociologi, sundhed og populationsstudier, gerontologi, antropologi, naturvidenskab og miljøvidenskab og kriminologi og strafferet. Aktivt engagement i samfundet, regeringspartnere, en studieplan for forskningsintensive kurser og praktikophold vil give dig de teoretiske grundlag og kvantitative og kvalitative forskningsfærdigheder til at gennemføre anvendt forskning, evaluering og politiske studier i regeringen, ikke-for- profit og private organisationer. Der er tre obligatoriske kurser, der er grundlaget for graden og omfatter: SOCI 5106 Advanced Sociological Theory; SOCI 5216 Forskning Design; og enten SOCI 5217 kvantitativ analyse eller SOCI 5417 kvalitativ analyse. Du vil være godt rustet til mere avancerede studier inden for sociologi, antropologi og kriminologi på ph.d.-niveau.... [-]

Canada Toronto
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk