MA Windsor - MA programmer i Windsor - MA Windsor

MA Windsor - MA programmer i Windsor - MA Windsor

Kandidat

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Windsor er en af ​​de mest ambitiøse byer i Canada i form af videregående uddannelser. Byen har omfattende og forskningsorienteret uddannelsesinstitutioner, hvor eleverne kan nå deres karriere mål. Byen er meget indbydende, derfor selv internationale studerende flokkes her for deres studier.

MA Windsor - Tag din MA i Windsor. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I økonomi

University of Windsor, Graduate
på universitet Fuldtid 1 - 2 år September 2018 Canada Windsor

University of Windsor tilbyder et etårigt MA-program i økonomi, der er beregnet til studerende med en æresgrad i økonomi og et toårigt MA-program i økonomi for studerende med en generel grad i økonomi eller for studerende med en uddannelse i en anden disciplin og en del kvantitativ træning. [+]

University of Windsor tilbyder et etårigt MA-program i økonomi, der er beregnet til studerende med en æresgrad i økonomi og et toårigt MA-program i økonomi for studerende med en generel grad i økonomi eller for studerende med en uddannelse i en anden disciplin og en del kvantitativ træning.

MA-programmet i økonomi tilbyder en streng uddannelse, der forbereder eleverne til ph.d. programmer og arbejder inden for de ikke-akademiske sektorer. Små klassestørrelser giver eleverne mulighed for at arbejde tæt, ind og ud af klasseværelset med fakultetets medlemmer.

Du kan finde kandidater fra vores MA-program i Ph.D. programmer på Rice University, University of Texas, Louisiana State University, University of Alberta, University of Western Ontario, Carleton University, University of Ottawa, Guelph University, McMaster University og University of Manitoba, blandt andre.... [-]