MA Windsor - MA programmer i Windsor - MA Windsor

MA Windsor - MA programmer i Windsor - MA Windsor

Kandidat

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Windsor er en af ​​de mest ambitiøse byer i Canada i form af videregående uddannelser. Byen har omfattende og forskningsorienteret uddannelsesinstitutioner, hvor eleverne kan nå deres karriere mål. Byen er meget indbydende, derfor selv internationale studerende flokkes her for deres studier.

MA Windsor - Tag din MA i Windsor. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I økonomi

University of Windsor, Graduate
på universitet Fuldtid 1 - 2 år September 2018 Canada Windsor

The University of Windsor tilbyder en etårig kandidatuddannelse i økonomi, er beregnet til studerende med en udmærkelse grad i økonomi, og en toårig kandidatuddannelse i økonomi for studerende med en generel grad i økonomi eller for studerende med en grad i en anden disciplin og nogle kvantitativ træning. [+]

. The University of Windsor tilbyder en etårig kandidatuddannelse i økonomi, er beregnet til studerende med en udmærkelse grad i økonomi, og en toårig kandidatuddannelse i økonomi for studerende med en generel grad i økonomi eller for studerende med en grad i en anden disciplin og nogle kvantitativ træning. Den MA Program i økonomi giver en grundig uddannelse, der forbereder de studerende til ph.d. programmer og arbejde i de ikke-akademiske sektor. Små klasser giver eleverne mulighed for at arbejde tæt sammen, i og ud af klasseværelset, med fakultetets medlemmer. Du kan finde kandidater fra vores kandidatuddannelse i Ph.D. programmer på Rice University, University of Texas, Louisiana State University, University of Alberta, University of Western Ontario, Carleton University, University of Ottawa, Guelph Universitet, McMaster University og University of Manitoba, blandt andre. Du kan også finde vores kandidater i ikke-akademiske jobs i den offentlige og den private sektor, for eksempel ved JP Morgan, Ernst og Young, Jin Mao-gruppen, Industry Canada og Ontario sundhedsministerium. Program beskrivelse Normalt studerende i både M2 ​​og M1 programmet tage 4 kurser i løbet af efteråret semester (september til december) og 4 kurser i løbet af vinteren semester (januar til April). Der er ingen M1 kurser i løbet af sommeren semester (maj til august). Der er normalt ingen M2 kurser i løbet af sommeren semester, men M2 studerende kan vælge at skrive en Major Papir under sommeren semester efter afslutningen af ​​den M2 Efterår og vinter kurser. Program M2 Masters Candidate Studerende vil fuldføre 8 kurser for at... [-]