MA Quebec - MA programmer i Quebec - MA Quebec

MA Quebec - MA programmer i Quebec - MA Quebec

Kandidat

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Denne store fransktalende provins i Canada er et valg for mange, især franske indfødte bor i landet, når det kommer til at foretage en videregående uddannelse. Men ikke alle regioner anvender fransk, men det vigtigste videregående uddannelsesinstitution i regionen Université du Quebec, der indskriver tusindvis af lokale studerende årligt.

MA Quebec - Tag din MA i Quebec. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

MA I Bæredygtig Forvaltning Af Skovenes økosystemer

Université Du Québec En Outaouais UQO
på universitet Fuldtid September 2018 Canada Gatineau Saint-Jérôme

[..] Denne tværfaglige kontrol er for kandidater, der ønsker at blive dygtige fagfolk i bæredygtig forvaltning af skovenes økosystemer. [+]

. Forvaltningen af ​​skovøkosystemer i specialiserede arbejdere involveret i definitionen, styring og løsning af problemer af forskellig art med henblik på at bidrage til gennemførelsen af ​​en bæredygtig udvikling skov. De giver økosystemforvaltning og bæredygtig planlægning skov under hensyn i deres principper og praksis for ledelse, flere brugerbehov, krav interessegrupper, målsætninger og beskyttelse af skovenes økosystemer i arealanvendelse . I dette perspektiv, dette tværfaglige kontrol er for kandidater, der ønsker at blive dygtige fagfolk i bæredygtig forvaltning af skovenes økosystemer. Takket være aktive undervisningsmetoder, der integrerer økologiske, økonomiske og sociologiske, vil de studerende udvikle deres evne til at definere, styre og løse komplekse problemer. Efter deres uddannelse, vil de mestrer de begreber og tværfaglige færdigheder til at levere bæredygtige udviklingsprojekter skov, udvikle sammenhængende strategier med systemisk ledelse, indføre integreret forvaltning tilgange til ressourcer og evaluere de udbudte tjenester økosystemer. FUNKTIONER Den professionelle master er for kandidater, der har uddannelse er i biologi, miljø, geografi, samfundsfag, økonomi eller planlægning. Dette tværfaglige program tog kvalificerede fagfolk i bæredygtig forvaltning af skovenes økosystemer kombinerer entydigt et sæt aktive undervisningsmetoder og integrerer økologiske, økonomiske og sociologiske problemer at løse. Ved afslutningen af ​​deres uddannelse, vil kandidater være i stand til at tilbyde bæredygtige udviklingsprojekter skovbrug, til at udvikle sammenhængende strategier med systemisk ledelse, indføre integreret forvaltning tilgange og ressourcer til at evaluere de tjenester, "økosystemer giver. Med udgangspunkt i beherskelse af færdigheder, denne forskelligartede vagtplan omfatter fjernundervisning og klasseundervisning kurser i flere regioner i Quebec samt placeringer praksis. Studerende har mulighed for at møde... [-]