close

Filtre

Se resultater

Civilingeniør-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En Master of Arts er en postgraduate grad, som mange studerende forfølge efter afslutningen af ​​deres bacheloruddannelser. Et typisk MA-program tager omkring to år, selvom det varierer af studerende, institution og specialisering. Ved at gennemføre dette uddannelsesprogram kan eleverne bygge videre på deres ekspertise inden for et givet felt gennem dybdegående forskning og analyse. Hva… Læs mere

En Master of Arts er en postgraduate grad, som mange studerende forfølge efter afslutningen af ​​deres bacheloruddannelser. Et typisk MA-program tager omkring to år, selvom det varierer af studerende, institution og specialisering. Ved at gennemføre dette uddannelsesprogram kan eleverne bygge videre på deres ekspertise inden for et givet felt gennem dybdegående forskning og analyse.

Hvad er en MA i Civilingeniør? Studerende, der gennemfører dette program, har den viden, der er nødvendig for at designe, vedligeholde eller overvåge opførelsen af ​​strukturer og systemer, der leverer tjenester til offentligheden, såsom bygninger, transportsystemer, kraftværker, genvindingsanlæg og vandrensningsanlæg. Studerende lærer normalt om emner som dynamik, akustik, materialer, strukturer, beregningsmekanik og eksperimentel mekanik. Ofte kan eleverne vælge specialiserede kurser, der dykker dybere ind i et af disse emner.

Sikring af denne grad kan give eleverne en konkurrencemæssig fordel i en industri, der forventes at opleve over gennemsnittet vækst i flere år. Dette program giver også eleverne mulighed for at forbedre deres omsættelighed ved at udvikle viden om specialiserede underdiscipliner, såsom jordskælv eller miljøteknik.

Omkostningerne ved at tjene en MA i Civilingeniør kan være vanskelige at forudsige, da hvert universitet etablerer forskellige studie- og gebyrrater. Faktorer som regional beliggenhed og programlængde kan også påvirke omkostningerne. Studerende kan mere præcist evaluere programomkostninger ved at identificere de institutioner, som de er interesserede i og tale med en repræsentant fra hver enkelt.

Efter graduering er gradhavere kvalificeret til at påtage sig forskellige projekter, fra at skabe ny infrastruktur til forbedring af funktionaliteten af ​​eksisterende strukturer. Kandidater kan arbejde direkte som designingeniører for regeringen eller for private virksomheder. De kan også tjene som konsulenter til de samme enheder, enten som individuelle frilansere eller som medlemmer af et konsulentfirma for ingeniørvirksomhed. Kandidater kan også overvåge byggeprocessen eller holde administrative stillinger.

Studerende kan gennemføre kurser for denne Master of Arts grad gennem traditionelle klasser eller online. Studerende, der er interesserede i at spare penge og undgå omplacering, kan drage fordel af virtuelle programmer. At lære mere om disse programmer er simpelt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den skole du ønsker.

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Leeds Beckett University
Leeds , Det Forenede Kongerige

Dette er et kreativt, studiefokuseret kursus med et stærkt engagement i designforskning. Det tilbyder en internationalt omsættelig arkitektonisk uddannelse på professionelt ni ... +

Dette er et kreativt, studiefokuseret kursus med et stærkt engagement i designforskning. Det tilbyder en internationalt omsættelig arkitektonisk uddannelse på professionelt niveau, der fører til en kvalifikation, der opfylder kravene fra Architects Registration Board (ARB) og Royal Institute of British Architects (RIBA) Del 2-fritagelse. Dette kursus er opført i Commonwealth Association of Architects 'godkendte kurser. -
MA
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
Engelsk
Aug 2021
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her