MASTERSTUDIES

Daglig ledelse Heidelberg - Daglig ledelse-uddannelser i Heidelberg Daglig ledelse, Heidelberg

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

Generel ledelse kræver en bred vifte af færdigheder, hvilket betyder oplysninger om generel ledelse kan anvendes i en række forskellige områder. Kendskabet til markedsføring, ledelse og ressourcestyring forstås med generel ledelse giver enkeltpersoner mulighed for at køre en lille virksomhed eller et stort firma.

 

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Heidelberg er en by i befolkede Rhein-Neckar Hovedstadsregionen i det sydvestlige Tyskland. Regionen har en central-europæisk klima med gør det varmt for de fleste en del af året. Det er hjemsted for nogle af de ældste universiteter og højere læreanstalter i Tyskland.

Daglig ledelse Heidelberg - Tag din MA i Heidelberg. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Daglig ledelse, Heidelberg Filter

Master of Arts i generel ledelse og lederskab

SRH University Heidelberg
MA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Med dette intensive interaktive program, der bruger vores unikke CORE-undervisningsmodulære system, får du et solidt fundament i alle centrale ledelsesdiscipliner. Graden er d ...

Læs mere