MASTERSTUDIES

Daglig ledelse-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En Master of Arts (MA) grad giver indehaveren almen viden på et specifikt område i professionel undersøgelse, tværfagligt sfære, eller målrettet disciplin. Studerende fremme deres kursusaktiviteter i et præcist domæne, med fokus på både teoretiske og praktiske overvejelser.

Du kan spørge dig selv, hvad der er en MA i General Management? Dette program vil give dig business-færdigheder og praktisk lederuddannelse for at forberede dig til en effektiv ledelse og administration. Du vil lære de grundlæggende værktøjer, der er nødvendige for at lede, motivere og administrere teams og grupper. Afhængig af din interesse, kan du fokusere på et bestemt område som detailhandel og handel, forvaltning kulturarv, eller virksomhedsledelse. Kursusaktiviteter varierer afhængigt af fokus, men vil fokusere på teorier relateret til administration samt de praktiske overvejelser involverede.

Grad indehavere med en MA i General Management vil føle sig trygge og parat til at gå ud i arbejdsmarkedet og sikre positioner i førende teams og lede projekter. Færdigheder erhvervet vil oversætte til en række karrierer i en forskelligartet gruppe af industrier.

De gebyrer er involveret i en vis grad af denne type vil afhænge af den specifikke skole, banelængde, og program. Når du har fundet et universitet og læseplan, du er interesseret i, skal du kontakte den institution direkte for at finde ud af de relevante oplysninger.

Der er en række karriere en Masters i General Management vil forberede dig til, afhængigt af dine specifikke kurser. Hvis du studerede forretning, kan du roret et stort firma, non-profit eller international virksomhed. Studere detailstyring vil tillade dig at gøre salgsledelse, marketing og iværksætteri som midten eller øverste ledelse i en detail og handel selskab.En MA fokus på kulturarven forvaltning ville uddanne dig til effektivt at planlægge og styre et arkæologisk område.

Hvis du er interesseret i at ansøge om en MA i General Management, tage et kig på den vifte af valgmuligheder til rådighed. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

1 Resultater i Daglig ledelse Filter

Master of Arts i generel ledelse og lederskab

SRH University Heidelberg
MA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Med dette intensive interaktive program, der bruger vores unikke CORE-undervisningsmodulære system, får du et solidt fundament i alle centrale ledelsesdiscipliner. Graden er d ...

Læs mere