Filter
Humanistiske kandidater
Danmark Aarhus Studietype: alle Hastighed: alle

MA Aarhus - MA programmer i Aarhus - MA Aarhus

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.

Danmark 's videregående uddannelse lægger vægt på det tekniske videregående uddannelser gennem universitetets læring. De fleste af de danske universiteter tilbyder også kvalitet international studerende kultur på grund af sin afslappede skandinaviske attitude.

Århus er den vigtigste havn i Danmark og den 2. største i landet. Med over 100.000 indbyggere i byen er beliggende i Århus kommune. Det kaldes også hovedstaden i Jylland. Det har flere universiteter og højere læreanstalter.

MA Aarhus - Tag din MA i Aarhus. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Aarhus University

MA-programmet i bæredygtig arv ledelse (SHM) på Aarhus University giver dig den viden og kompetencer, der er nødvendige for at imødekomme de mange udfordringer i nutidens ... [+]

Kombinere teori med praksis

MA-programmet i bæredygtig arv ledelse (SHM) på Aarhus University giver dig den viden og kompetencer, der er nødvendige for at imødekomme de mange udfordringer i nutidens arvspolitik, ledelse og forskning.

Arbejde med kultur og naturarv betyder at være opmærksom på og tage ansvar for forbindelserne mellem mennesker, vores miljø og hvad der er tilbage fra fortiden. Vi anerkender, at arv også er en integreret del af nutiden og en potentiel ressource for fremtiden.

Programmet for bæredygtig forvaltning udruster dig ved at engagere sig i teori og bedste praksis med de færdigheder, der er nødvendige for at arbejde i det spændende, voksende og stadig mere komplekse arvsmiljø. Du vil blive uddannet i et entydigt tværfagligt miljø for at forstå, udpege, vurdere, bevare og opretholde arv og udvikle, revidere og forny de fremtidige former i sektoren.... [-]

Danmark Aarhus
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
Læs mere på dansk
Aarhus University

Erasmus Mundus Master i Journalistik, Medier og Globalisering bygger på den forskellige journalistiske oplevelse af sine studerende. Det giver et sted for analyse, fortol ... [+]

To års international Erasmus mundus kandidatgrad

Erasmus Mundus Master i Journalistik, Medier og Globalisering bygger på den forskellige journalistiske oplevelse af sine studerende. Det giver et sted for analyse, fortolkning og forståelse af de globale ændringer, der i stigende grad udfordrer de traditionelle grænser mellem medier, politik, teknologi og kultur.

Studerende engagerer sig i livlige og indsigtige diskussioner med klassekammerater fra hele verden og deler deres unikke oplevelser i journalistik og kommunikationsrelaterede felter.

Lær hos ledende institutioner

Programmet er blevet tildelt EU's Erasmus Mundus-mærke. Studerende tilbringer deres første år i fællesskab mellem Aarhus University - undervist af fakultet fra Statskundskabsministeriet og Institut for Informations- og Medievidenskab - og den højt respekterede Danmarks Skole for Medier og Journalistik. I år to opdeles programmet i fire specialiteter, der tilbydes af nogle af Europas førende universiteter.... [-]

Danmark Aarhus
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk