MA Esbjerg - MA programmer i Esbjerg - MA Esbjerg

MA Esbjerg - MA programmer i Esbjerg - MA Esbjerg

Kandidat

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Danmark, officielt Kongeriget Danmark, er en suveræn stat i Nordeuropa, som ligger sydvest for Sverige, Sydnorge, og grænser mod syd af Tyskland.

Esbjerg by er i den vestlige kyst af den jyske halvø, Danmark. Det er over 70.000 indbyggere og er den 5. største by i landet. Esbjerg er hjemsted for campus grene af flere universiteter chef af disse er University of Southern Danmark.

MA Esbjerg - Tag din MA i Esbjerg. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I Maritim Arkæologi

University of Southern Denmark
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Danmark Esbjerg

Det nye postgraduate program i Marinarkæologi er designet til studerende, der er interesseret i en professionel karriere i den maritime arkæologi ... [+]

Det nye postgraduate program i Marinarkæologi er designet til studerende, der er interesseret i en professionel karriere i den maritime arkæologi og kulturarv ledelse. Med udgangspunkt i Esbjerg på den danske del af Nordsøen kyst, er programmet internationalt orienteret og al undervisning foregår på engelsk.Et to-årigt masterprogramDen toårige kandidatuddannelsen blev skabt med beskæftigelsesegnethed i tankerne. Vores mål er ikke bare at give en uddannelse i maritim arkæologi, men at forberede dig til en karriere inden for dette område. Kurset er bygget op omkring færdigheder, som er nødvendige inden for arv ledelse, rådgivning og arkæologiske kontrakt arbejde, men også gavne studerende, der ønsker at følge en mere traditionel forskning orienteret karrierevej.Kommerciel dykker uddannelseVed University of Southern Danmark studerende har mulighed for at få en internationalt anerkendt kommerciel SCUBA kvalifikation til meget lav pris. Som en godkendt kommerciel dykkerskole, kan kandidatuddannelsen udstede den danske ”SCUBA erhvervsdykker” certifikat (svarende til HSE SCUBA).Interesseret?Som uddannelse er gratis i Danmark, den maritime arkæologi masteruddannelse er gratis for studerende fra EU / EØS-lande. Kun studerende fra lande uden for EU / EØS bliver opkrævet et årligt studieafgift.Dette program tilbydes på engelsk.... [-]


Mester I International Turisme Og Fritid Ledelse

University of Southern Denmark
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Danmark Esbjerg

[+]

adgangskrav

Bachelor of Art (BA) i Business, Sprog og Kultur (turisme International and Leisure Management) har ret til at blive optaget. Studerende med andre tilsvarende bacheloruddannelser vil være kvalificeret til optagelse efter en vurdering fra studienævnet.

[-]