MASTERSTUDIES

Dansestudier London - Dansestudier-uddannelser i London Dansestudier, London

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Et dansestudieprogram kombinerer teknisk, kreativ og kunstnerisk undersøgelse af dans. Studerende har ofte mulighed for at opbygge et fundament i ballet, jazz og moderne dansestile, mens de lærer det grundlæggende i dansekonsertproduktion.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Dansestudier London - Tag din MA i London. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Dansestudier, London Filter

Professionel praksis dance teknik pædagogik ma

Middlesex University London
Det Forenede Kongerige, London + 1 Mere
MA
Oktober 2020
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Den MA Professional Practice i Dance Teknik Pædagogik er et meget fleksibelt postgraduate kvalifikation designet til nyuddannede eller erfarne danselærere, der arbejder i og u ...

Læs mere