MASTERSTUDIES

Dansestudier i Det Forenede Kongerige - Dansestudier-uddannelser i Det Forenede Kongerige Dansestudier

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Dansstudier er et fokusområde, der er designet til studerende, der har en dansoplevelse og ønsker at udvikle deres viden og færdigheder yderligere. Et danseprogram kan kombinere dansakademikere med en række danseteknikker.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Dansestudier i Det Forenede Kongerige - Tag din MA i Det Forenede Kongerige. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Dansestudier, Det Forenede Kongerige Filter

Professionel praksis dance teknik pædagogik ma

Middlesex University London
MA
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Den MA Professional Practice i Dance Teknik Pædagogik er et meget fleksibelt postgraduate kvalifikation designet til nyuddannede eller erfarne danselærere, der arbejder i og u ...

Læs mere