MASTERSTUDIES

Dansestudier-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En MA (Master of Arts) er en grad, der er optjent som en postgraduate. En MA kan forfølges enten på fuld tid af nuværende studerende, eller deltid ved at arbejde fagfolk. At tjene en kandidatgrad kan åbne flere karriere døre eller føre til en forfremmelse eller hæve.

Hvad er en MA i Dance Studies? Dette program udforsker de forskellige kulturelle, kunstneriske og sociale begreber i bevægelse til musik eller rytme. Der er mange former for dans, der spænder fra traditionelle og antikke til moderne og helt nye opfindelser. Hvert program varierer, men generelt studerer dansens historie samt fortolkning og kulturelle påvirkninger. De vil også bygge færdigheder indenfor musikologi, metoder og teknikker til koreografi, danseterapi og dansinstruktion.

Studerende i kandidatuddannelsen for dans har store muligheder for at opbygge kreative, intellektuelle og konceptuelle færdigheder og holdninger, der vil gavne mange områder af livet. Ud fra et fagligt synspunkt har kandidater en plads til konkurrencen i mange internationale muligheder.

Studerende, der ønsker at forfølge en kandidatgrad i dans, kan søge på skoler over hele verden. Selv om der er mange muligheder for at studere globalt, kan udgifterne til undervisning variere ganske lidt. Når du først har besluttet dig for et par foretrukne institutioner, er det smart at kontakte dem direkte for at finde ud af økonomiske forpligtelser.

Kandidater med en MA i Dance Studies er parat til at arbejde inden for en række karriereområder. Hvis koreografi er interessant, er kandidater parat til at arbejde for et agentur, akademi, universitet eller professionelt firma. Andre karrieremuligheder omfatter danselærere, udøvende kunstnere og forskere inden for uddannelse og dans. Denne grad forbereder eleverne til at arbejde som medarbejdere, til freelance arbejde eller som selvstændige.

Du kan begynde at forske på skoler lige nu for at finde den rigtige for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Dansestudier Filter

Master i Moderne Teater, Dans og Dramaturgi

Utrecht University
MA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Moderne præstationspraksis er i stigende grad hybridprojekter, der nærmer sig og overskrider grænserne for teater, dans, billedkunst, musik, medier og dagligliv. Teater og dan ...

Læs mere

Master of Arts in Dance

Zürcher Hochschule der Künste
MA
Feb 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Tysk
på universitet

Master of Arts in Dance tilbyder to specialiseringer: Koreografi på den ene side, Undervisning og Coaching Dance Professionals på den anden. Det bygger de koreografiske og und ...

Læs mere