Filter
Humanistiske kandidater
Afrika Studietype: Alle Hastighed: Alle

Design Afrika - Design-programmer Design Afrika

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Generelt design involverer flere færdigheder til at opbygge unikke produkter og løsninger til både offentlige og private organisationer. Design eksperter samle kreativitet, innovation tænkning, analytiske evner og problemløsning til at planlægge og konstruere objekter, koncepter eller processer i mange forskellige omstændigheder.

 

En afrikansk pædagogisk eventyr kan være spændende, da kontinentet 's rige traditionelle arv er så afgørende for kulturen. Afrikanere legendariske gæstfrihed er indbydende for fremmede og dens multietniske byer så spændende med sin afrikansk musik, dans og kunst, både traditionelle og moderne, udgør hele andre verdener anvendelsesområder og glæde, og der er et par æstetiske erfaringer, hvor du går til at sammenligne og kontrasterer med farven, hvirvel, lugt og lyde af en afrikansk marked.

Design Afrika - Tag din Design Afrika. Få alle MA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Design, Afrika

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Johannesburg

Formålet med programmet er at uddanne og uddanne forskere, der kan bidrage til udvikling af viden på et avanceret niveau. Kandidatuddannelsen opnås ved at afslutte et enk ... [+]

Formålet med programmet er at uddanne og uddanne forskere, der kan bidrage til udvikling af viden på et avanceret niveau. Kandidatuddannelsen opnås ved at afslutte et enkelt avanceret forskningsprojekt, der kulminerer med produktion og accept af en afhandling.

Adgangskrav

En relevant bachelorgrad. En ”professionel” bachelorgrad, eller et postgraduate diplom, med tilstrækkelig forberedelse til at udføre forskning med et anbefalet minimum på 60% for alle sidste års moduler.

Udvælgelseskriterier

Ud over de minimale adgangskrav, som beskrevet ovenfor, kan potentielle studerende blive bedt om at præsentere en portefølje af deres arbejde for et interviewpanel. En portefølje ville blive anmodet om, hvis der kræves yderligere bevis for, at de studerende er rede til at udføre tekst- eller artefaktuel forskning. I tilfælde af tekstundersøgelser vil porteføljen indeholde eksempler på skriftlig forskning, og i tilfælde af artefaktuel forskning ville en portefølje med designet kræves.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk