Design i Danmark - Design-uddannelser i Danmark Design

Design i Danmark - Design-uddannelser i Danmark Design

Design

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Generelt design involverer flere færdigheder til at opbygge unikke produkter og løsninger til både offentlige og private organisationer. Design eksperter samle kreativitet, innovation tænkning, analytiske evner og problemløsning til at planlægge og konstruere objekter, koncepter eller processer i mange forskellige omstændigheder.

 

På trods af sin lille befolkning. Danmark rangerer som et af verdens 's mest innovative lande takket være en stærk vægt på forskning og uddannelse af høj kvalitet Du vil også blive studeret i et sikkert, venligt og innovation-drevet miljø.

Design i Danmark - Tag din MA i Danmark. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Master Of Arts I International Business Kommunikation Og Kommunikation Design

University of Southern Denmark
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Danmark Sønderborg

Programmets primære formål er at producere eksperter sprog (engelsk, tysk eller dansk) og dokumentere / kommunikation ... [+]

Er du interesseret i sprog og kommunikation design? Så denne Master program er for dig!Programmets primære formål er at producere eksperter sprog (engelsk, tysk eller dansk) og dokumentere / kommunikation design. Du vil udvikle evnen til at generere originale og effektive dokumenter i en lang række områder og få ekspertise i kommunikationsprocesser samt i den sproglige interaktion, der finder sted i en teknisk eller organisatorisk miljø. Dine sproglige og dokumentere design færdigheder kan bruges til at oprette alle slags dokumenter for virksomheder eller organisationer, f.eks brochurer, plakater, brugsanvisninger.Du vil få ekspertise i:

Engelsk, tysk eller dansk (anvendt lingvistik og sprogfærdighed) tekstanalyse og produktion dokumentdesign interaktion / samtale analyse brugerstudier ... [-]