close

Filtre

Se resultater

Design i Sydkorea - Design-uddannelser i Sydkorea Design

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser. Der er behov for Dygtige design fagfolk i mange organisationer til værktøj brugerdefinerede løsninger til almindelige problemer. Fordi designområdet omfatter en… Læs mere

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

Der er behov for Dygtige design fagfolk i mange organisationer til værktøj brugerdefinerede løsninger til almindelige problemer. Fordi designområdet omfatter en bred vifte af miljøer og applikationer, er der behov for specialister i små virksomheder, store selskaber, uddannelse, non-profit, og regeringen.

De videregående uddannelsesinstitutioner indgår regelmæssige fireårige gymnasier og universiteter. Uddannelse er taget meget alvorligt i Sydkorea, og landet er hjemsted for flere verdensklasse universiteter, hvoraf mange har udvekslingsaftaler med forskellige udenlandske universiteter, og er en god måde for udlændinge at opleve livet på landet.

Design i Sydkorea - Tag din MA i Sydkorea. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Sydkorea
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Daejin University
Pocheon-si, Sydkorea

The Master of Design focuses on Visual Communications Design, Brand Package Design, Exhibition Environmental Design

The Master of Design focuses on Visual Communications Design, Brand Package Design, Exhibition Environmental Design -
MA
Korean
Mar 2022
på universitet