$close

Filtre

Se resultater

Deltid Engelsk litteratur i Malaysia - Engelsk litteratur -uddannelser i Malaysia Engelsk litteratur

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet lan… Læs mere

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Minimer
Læs mere om at studere i Malaysia
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
University of Nottingham Malaysia
Semenyih, Malaysia

MA engelsk sprog og litteratur giver dig en mulighed for avanceret undersøgelse i moderne litterære studier og anvendt sprogvidenskab.

MA engelsk sprog og litteratur giver dig en mulighed for avanceret undersøgelse i moderne litterære studier og anvendt sprogvidenskab. -
MA
Fuldtid
Deltid
English (UK)
på universitet