$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning MA i Estland - MA -uddannelser i Estland MA

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisni… Læs mere

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Estland er et demokratisk parlamentarisk republik inddelt i femten amter, med dens hovedstad og største by er Tallinn. Estland har 12 offentlige og 8 private universiteter. Den ældste universitet i landet er universitetet i Tartu, etableret i 1632.

Fjernundervisning MA i Estland - Tag din Fjernundervisning MA i Estland. Alle Fjernundervisning MA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Estland
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
University of Tartu
Tartu, Estland

Det 1-årige online-program giver professionel udvikling til folk, der ønsker at bruge uddannelsesteknologi mere effektivt.

Det 1-årige online-program giver professionel udvikling til folk, der ønsker at bruge uddannelsesteknologi mere effektivt. -
MA
Fuldtid
Engelsk
Online