$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning MA Tartu - MA -uddannelser i Tartu MA , Tartu

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser… Læs mere

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Estland er et demokratisk parlamentarisk republik inddelt i femten amter, med dens hovedstad og største by er Tallinn. Estland har 12 offentlige og 8 private universiteter. Den ældste universitet i landet er universitetet i Tartu, etableret i 1632.

Tartu er hjemsted for det ældste universitet i Estland - University of Tartu. Byen er den 2. største med en befolkning på over 100.000 indbyggere. Tartu er hjemsted for andre universiteter og højere læreanstalter.

Fjernundervisning MA Tartu - Tag din MA i Tartu. Få alle MA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Estland
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
University of Tartu
Tartu, Estland

Det 1-årige online-program giver professionel udvikling til folk, der ønsker at bruge uddannelsesteknologi mere effektivt.

Det 1-årige online-program giver professionel udvikling til folk, der ønsker at bruge uddannelsesteknologi mere effektivt. -
MA
Fuldtid
Engelsk
Online