close

Filtre

Se resultater

Europæiske studier i Israel - Europæiske studier-uddannelser i Israel Europæiske studier

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise. Med integrationen af ​​den europæiske økonomi og større flydende grænser kommer mange nye udfordringer. Europæiske studier søger at hjælpe eleverne med at forstå mere om ændringerne, der ligger i dette nye paradigme og hvordan man arbejder med dem, gennem sådanne studie… Læs mere

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

Med integrationen af ​​den europæiske økonomi og større flydende grænser kommer mange nye udfordringer. Europæiske studier søger at hjælpe eleverne med at forstå mere om ændringerne, der ligger i dette nye paradigme og hvordan man arbejder med dem, gennem sådanne studieretninger som politik, business og kultur.

Israel har 8 universiteter og fagligt tilsyn af Rådet for Videregående Uddannelse i Israel. Landet er blandt de lande, som har den høje universitetets indskrivning i verden. De har et venligt elevs forhold ikke blot til de lokale studerende, men også til internationale studerende.

Europæiske studier i Israel - Tag din MA i Israel. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of Haifa, International School
Haifa, Israel

Det internationale Master of Arts-program i tysk og europæisk studier ved universitetet i Haifa lanceres som en del af HCGES 'undervisningsaktiviteter.

Det internationale Master of Arts-program i tysk og europæisk studier ved universitetet i Haifa lanceres som en del af HCGES 'undervisningsaktiviteter. -
MA
Fuldtid
Engelsk
Okt 2020
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her