Filter
Humanistiske kandidater
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Fødevarestudier-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En kandidatuddannelse er den anden højeste grad du kan få i ungdomsuddannelse. Den næste grad efter en bachelorgrad, kan en kandidatgrad være en forudsætning for yderligere ph.d. studier eller forberedelse til en karriere i uddannelse. Stigende grad arbejdsgivere tildeling job kandidater, der har masteruddannelser med højere løn og hurtigere vækst job.

Hvad er en MA i Mad og drikkevarer Studies? Denne grad er tegn på avancerede studier og specialisering i alle aspekter af fødevarer og tilberedning drikke, service og relateret management. Eleverne lærer praktiske færdigheder, såsom teknikker, der kræves for mad og drikke produktion og hands-on service færdigheder. Gennem kursusaktiviteter i food service marketing, lærer eleverne menu design, restaurant layout og industristandarder til at bistå med dag-til-dag drift af mad og drikke-orienterede faciliteter.Endelig kommunikationskurser hjælpe studerende polish værdifulde interpersonelle færdigheder til brug i en mad og drikke miljø.

Når det kommer til fordele for dem, der bare kommer ind i arbejdsstyrken, kan en kandidatgrad på dit cv være en stærk draw til en leje manager. For dem, der allerede i arbejdsstyrken, kan opnå denne grad føre til øget løn.

Omkostningerne til at tjene en MA i Mad og drikkevarer Studies kan variere meget, afhængig af alt fra, om du deltage i en offentlig eller privat skole, uanset om du studerer online og mere. Ring til din potentielle skole for at få detaljer.

Studerende bevæbnet med en MA i Mad og drikkevarer Undersøgelser ofte kvalificeret til nogle af de mest spændende og hurtigt voksende positioner i foodservice branchen. Job som ledere i fødevarer tjenesteydere, restaurant vært pletter eller Chefkok positioner er blot nogle af de muligheder, der kan være til rådighed.Alligevel kan andre studerende parre grad med en virksomhed specialisering at forfølge en karriere i restaurant ejerskab.

Der er masser af muligheder, når man ser på at opnå en MA i Mad og drikkevarer Studies. At komme i gang mod din grad, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i Fødevarestudier

Synergy University Dubai

Dette program er et af de mest efterspurgte programmer i den blomstrende turisme og gæstfrihed industri. Vores specielt tilpassede pensum og praksisorienteret tilgang giv ... [+]

Dette program er et af de mest efterspurgte programmer i den blomstrende turisme og gæstfrihed industri. Vores specielt tilpassede pensum og praksisorienteret tilgang giver dig mulighed for med unikke færdigheder og teknikker, der er nødvendige for de virkelige udfordringer i verden.

MA Hotel & Restaurant Management er et af de mest prestigefyldte uddannelsesprogrammer på Synergy University. Kandidater vil erhverve moderne viden i Hotel Industry, forståelse af globaliseringsprocesser inden for international business, avancerede teknikker inden for forvaltning af hotel og restaurant business sammen med økonomisk funktionalitet og udvikling i visse lande og regioner samt praktiske færdigheder inden for marketing, HR, regnskab og mange mere praksisorienteret viden inden for denne industri.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The American University of Rome

Den MA i Food Studies er et tværfagligt program, der sigter mod at give viden og færdigheder på den nuværende situation og udviklingen omkring bæredygtig produktion og fo ... [+]

Den MA i Food Studies er et tværfagligt program, der sigter mod at give viden og færdigheder på den nuværende situation og udviklingen omkring bæredygtig produktion og forbrug mad, mere generelt om, hvordan vi påvirker jordens ressourcer med vores mad valg. Den vil fokusere på de internationale dimensioner, men også om, hvordan den tilhørende politiske og regulerende rammer er indrammet og gennemføres på regionalt, nationalt og subnationalt plan, som de offentlige og almennyttige sektor samt i fødevareindustrien.

Programmet giver de studerende mulighed for at fokusere på en mere professionel-baserede vej, efter deres karriereambitioner, eller en forskningsbaseret vej, hvis de ønsker at udøve forskning på Ph.D. niveau.... [-]

Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
UWL University of West London

Denne postgraduate pris i fødevarevirksomhed og ledelse er designet til at producere kandidater, der er exceptionelt veludstyrede med de kvalifikationer og kompetencer, d ... [+]

Oversigt

Fødevare- og restaurationsbranchen har oplevet en enorm vækst og robusthed i det 21. århundrede, og efterspørgslen efter dygtige medarbejdere fortsætter med at vokse. SMV'er (små og mellemstore virksomheder) har også oplevet en betydelig udvikling på trods af den økonomiske afmatning.

Denne postgraduate pris i fødevarevirksomhed og ledelse er designet til at producere kandidater, der er exceptionelt veludstyrede med de kvalifikationer og kompetencer, der er nødvendige for at designe, styre og lede udviklingen inden for fødevareindustrien.

Du vil blive forsynet med både et sammenhængende program for akademisk studie og en dybdegående uddannelsesmæssig oplevelse med fokus på lederens og ledelsens rolle i den internationale fødevareindustri, fødevaresektoren, gæstfrihed og en udforskning af banebrydende madforskning. .... [-]
Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk