Filter
Humanistiske kandidater
Europa Studietype: alle Hastighed: alle

Fødevarestudier Europa - Fødevarestudier-programmer Fødevarestudier Europa

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

Fødevarestudier Europa - Tag din Fødevarestudier Europa. Få alle MA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Fødevarestudier, Europa

The American University of Rome

Den MA i Food Studies er et tværfagligt program, der sigter mod at give viden og færdigheder på den nuværende situation og udviklingen omkring bæredygtig produktion og fo ... [+]

Den MA i Food Studies er et tværfagligt program, der sigter mod at give viden og færdigheder på den nuværende situation og udviklingen omkring bæredygtig produktion og forbrug mad, mere generelt om, hvordan vi påvirker jordens ressourcer med vores mad valg. Den vil fokusere på de internationale dimensioner, men også om, hvordan den tilhørende politiske og regulerende rammer er indrammet og gennemføres på regionalt, nationalt og subnationalt plan, som de offentlige og almennyttige sektor samt i fødevareindustrien.

Programmet giver de studerende mulighed for at fokusere på en mere professionel-baserede vej, efter deres karriereambitioner, eller en forskningsbaseret vej, hvis de ønsker at udøve forskning på Ph.D. niveau.... [-]

Italien Rome
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
UWL University of West London

Denne postgraduate pris i fødevarevirksomhed og ledelse er designet til at producere kandidater, der er exceptionelt veludstyrede med de kvalifikationer og kompetencer, d ... [+]

Oversigt

Fødevare- og restaurationsbranchen har oplevet en enorm vækst og robusthed i det 21. århundrede, og efterspørgslen efter dygtige medarbejdere fortsætter med at vokse. SMV'er (små og mellemstore virksomheder) har også oplevet en betydelig udvikling på trods af den økonomiske afmatning.

Denne postgraduate pris i fødevarevirksomhed og ledelse er designet til at producere kandidater, der er exceptionelt veludstyrede med de kvalifikationer og kompetencer, der er nødvendige for at designe, styre og lede udviklingen inden for fødevareindustrien.

Du vil blive forsynet med både et sammenhængende program for akademisk studie og en dybdegående uddannelsesmæssig oplevelse med fokus på lederens og ledelsens rolle i den internationale fødevareindustri, fødevaresektoren, gæstfrihed og en udforskning af banebrydende madforskning. .... [-]
Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk