Filter
Humanistiske kandidater
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Fødevarevidenskab-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En Master of Arts er for de studerende, der ønsker at fortsætte deres studier ud over bachelor niveau. I de fleste tilfælde er færdiggørelse af en bachelorgrad en forudsætning for at gå i skole.

Hvad er en MA i fødevarevidenskab? Dette tværfaglige studiet dækker alle aspekter af fødevareproduktion, fra dyrkning og høst til forberedelse og forbrug. Hovedmagten hos en kandidat i fødevarevidenskab er at forbedre kvaliteten og tilgængeligheden af ​​fødevarer og at imødegå udfordringerne med at fodre verdens voksende befolkning. Du kan blive pålagt at skrive en afhandling eller afslutte et afsluttende projekt inden eksamen. Som studerende i fødevidenskaben kan dine kurser omfatte kemiteknik, mikrobiologi, biokemi, statistik og marketing.

Ved at fuldføre en kandidatgrad kan du forbedre dine karrieremuligheder. Dine unikke færdigheder og dybdegående viden vil gøre dig til et attraktivt perspektiv for virksomheder med behov for eksperter inden for fødevare videnskab. Du kan muligvis øge dit lønpotentiale, når du optjener en avanceret grad.

Matvidenskabelige discipliner varierer meget, og hver skole har et unikt tidsplan for undervisning og gebyrer. Afhængigt af universitetet du vælger at deltage i, kan dit studieforløb tage et til tre år. Tjek venligst de enkelte skoler for at bestemme prisen på dit program.

Når du holder en kandidat i matematik, får du mulighed for at arbejde i en række brancher. Du kan blive leder i et firma, der specialiserer sig i fremstilling, forskning, produktion eller sikkerhed. Private virksomheder samt offentlige myndigheder og institutioner beskæftiger fagfolk inden for fødevarevidenskab. Nogle fødevareforskere arbejder som ernæringseksperter, statistiske analytikere, landbrugsinnovatorer eller konsulenter i bæredygtige vækstmetoder.

At tjene en mastergrad i matematik kan føre dig til en spændende fremtid og karriere i dette udviklingsområde. Forsøg ikke at finde den skole, der passer til dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Fødevarevidenskab

NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Tværfaglig karakter og beliggende i spidsen for fødevarestipendium, understreger denne kandidatgrad i kunstnerisk det internationale, nationale og lokale fødevaresystem. ... [+]

Undersøg fødevaresystemer, kultur og politik i New York City

Den første kandidatuddannelse i USA, der er afsat til madstipend, Food Studies ved NYU Steinhardt anvender tilgange fra humaniora og samfundsvidenskab og forbereder dig til at analysere det nuværende amerikanske fødevaresystem, dets globale forbindelser og lokale alternativer. Du vil undersøge kulturelle, politiske, økonomiske, miljømæssige og geografiske tilgange til mad i lokale, bymæssige og globale sammenhænge.

Denne 40-kredit-kandidatuddannelse i kunst kræver 19 point i obligatorisk undervisning, der dækker fødevaresystemer, kultur og politik samt en forskningskomponent. Ud over disse krav kan du tage 21 point i specialiseringsmoduler (politik / fortalervirksomhed, erhvervsliv / socialt iværksætteri, medie / kulturanalyse), så du kan grave dybere ned i dine interesser.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk