$close

Filtre

Se resultater

Filmvidenskab Bukarest - Filmvidenskab-uddannelser i Bukarest Filmvidenskab, Bukarest

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ". Filmvidenskab indebærer udforskning af, hvordan film er skrevet, udviklet… Læs mere

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Filmvidenskab indebærer udforskning af, hvordan film er skrevet, udviklet, skudt, og produceret, samt analyse af film- budskaber og temaer. Dette er en fremragende genstand for undersøgelse for studerende interesseret i filmen og underholdningsindustrien.

Rumænien er et land beliggende i skæringspunktet mellem Central-og Sydøsteuropa, der grænser op til Sortehavet. Kom til Rumænien er let fra næsten alle dele af verden, på grund af sin stilling, samt det faktum, at det er tjent med en bred vifte af transport typer og virksomheder. Rumænske universiteter tilbyder stort udvalg af bachelor-og postgraduate programmer i rumænsk, engelsk, fransk og tysk.

Bukarest er hovedstaden i Rumænien og er en kulturel, økonomisk og industrielle centrum af landet. Bukarest er også den største by i Rumænien, der har over 3 millioner indbyggere. Det har 34 campusser 16 af disse er offentlige universiteter.

Filmvidenskab Bukarest - Tag din MA i Bukarest. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Rumænien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
National University of Theatre and Film "I.L. Caragiale"
Bukarest, Rumænien

Programmet Master Documentary Film forbereder forfattere dedikeret til denne filmgenre. Uddannelsen henvender sig til alle aspekter af uddannelse af fagfolk i marken og kombin ... +

Programmet Master Documentary Film forbereder forfattere dedikeret til denne filmgenre. Uddannelsen henvender sig til alle aspekter af uddannelse af fagfolk i marken og kombinerer teori med praksis. Stadierne i oprettelse og fremstilling af dokumentarfilmen antages konceptuelt og konkret af studerende, de opfordres således til at behandle forskningsemner inden for filmisk sprog, arbejdsmetoder, rolle og social indflydelse af dokumentarfilm. -
MA
Rumænsk
på universitet