MA Joensuu - MA programmer i Joensuu - MA Joensuu

MA Joensuu - MA programmer i Joensuu - MA Joensuu

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Joensuu ligger i den østlige region i Finland. Det er en kommune i det nordlige Karelen med en befolkning på mere end 70.000 mennesker. Det er hjemsted for University of Joensuu.

MA Joensuu - Tag din MA i Joensuu. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master I Engelsk Sprog Og Kultur

University of Eastern Finland Philosophical Faculty
på universitet Fuldtid 2 - 2 år August 2018 Finland Joensuu

Dette program, der udelukkende læres på engelsk og rettet mod internationale ansøgere, søger at give mulighed for at studere engelsk fra en række litterære og sproglige perspektiver. Graden består af kurser og en afhandling. Programmets mål omfatter en dybdegående forståelse af multifacetedness af moderne engelsk studier; øget bevidsthed om centrale debatter i nutidige lingvistik og litterære studier; og en evne til at udføre uafhængig forskning. [+]

MDP i engelsk sprog og kultur

Dette program, der udelukkende læres på engelsk og rettet mod internationale ansøgere, søger at give mulighed for at studere engelsk fra en række litterære og sproglige perspektiver. Graden består af kurser og en afhandling. Programmets mål omfatter en dybdegående forståelse af multifacetedness af moderne engelsk studier; øget bevidsthed om centrale debatter i nutidige lingvistik og litterære studier; og en evne til at udføre uafhængig forskning. Der er overordnet 15 studiepladser til rådighed for internationale studerende. Under deres studier vil de studerende specialisere sig i lingvistik eller litterære og kulturelle studier. Instituttet har internationalt anerkendte styrker inden for både lingvistik og litterære studier. I lingvistikken omfatter disse dialektologi, sprogkontakt, sprogvariation og forandring, pragmatik og tosprogethed. I litterære og kulturelle studier omfatter instituttets styrkeområder postkolonial og etnisk litteratur, amerikansk litteratur, populærfiktion og moderne fiktion.... [-]