MA Kotka - MA programmer i Kotka - MA Kotka

MA Kotka - MA programmer i Kotka - MA Kotka

Kandidat

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

Den formel videregående uddannelsessystem Finland er det 7-3-2-2 mønster. Universitetet tager to år i erhvervsmæssig eller teknisk uddannelse og endelig to år pre-videregående uddannelse. Finland har også flere offentlige såvel som private universiteter, der har aktiveret adgang til videregående uddannelse for studerende.

Kotka er en stor havneby ved mundingen af ​​Kymi-floden i Finland. Det er beliggende ved kysten af ​​Den Finske Bugt. Det har over 50.000 indbyggere.

MA Kotka - Tag din MA i Kotka. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Føreren Af ​​kultur Og Kunst - Design

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Undervisning både online og på universitetet 3 semestre August 2018 Finland Kouvola Kotka Mikkeli + 1 mere

Omfanget af uddannelsen er 60 cr, hvoraf 30 cr er for udviklingsprojektet specialet. Undersøgelserne sidste cirka 1.5 år [+]

Master of Kultur og Kunst - Design

Højere University of Applied Sciences Degree i Design

Omfanget af uddannelsen er 60 cr, hvoraf 30 cr er for udviklingsprojektet specialet. Undersøgelserne vare cirka 1,5 år.

Undervisningssproget er engelsk. Undersøgelserne vil begynde i efteråret 2012, 18 studiepladser.

Uddannelsen er beregnet til studerende, der har en BA-grad enten i industrielt design, teknologi, forretning, indretningsarkitektur eller anden relevant akademisk grad sammen med mindst tre års erhvervserfaring livserfaring efter endt BA grad.

Dette program er udpeget til fagfolk, der arbejder inden for design intensive områder af erhvervslivet og giver mulighed for innovation management og design ledelsesværktøjer til en række design-discipliner.... [-]