Filter
Humanistiske kandidater
Finland Kouvola Studietype: alle Hastighed: alle

MA Kouvola - MA programmer i Kouvola - MA Kouvola

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Den formel videregående uddannelsessystem Finland er det 7-3-2-2 mønster. Universitetet tager to år i erhvervsmæssig eller teknisk uddannelse og endelig to år pre-videregående uddannelse. Finland har også flere offentlige såvel som private universiteter, der har aktiveret adgang til videregående uddannelse for studerende.

Kouvola Byen er hjemsted for mere end 80.000 Finish beboere. Det er beliggende i det sydøstlige Finland. Byen har flere institutioner for videregående uddannelse.

MA Kouvola - Tag din MA i Kouvola. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Kymenlaakso University of Applied Sciences

Omfanget af uddannelsen er 60 cr, hvoraf 30 cr er for udviklingsprojektet specialet. Undersøgelserne sidste cirka 1.5 år ... [+]

Master of Kultur og Kunst - Design

&nbsp

Højere University of Applied Sciences Degree i Design

&nbsp

Omfanget af uddannelsen er 60 cr, hvoraf 30 cr er for udviklingsprojektet specialet. Undersøgelserne vare cirka 1,5 år.

&nbsp

Undervisningssproget er engelsk. Undersøgelserne vil begynde i efteråret 2012, 18 studiepladser.

&nbsp

Uddannelsen er beregnet til studerende, der har en BA-grad enten i industrielt design, teknologi, forretning, indretningsarkitektur eller anden relevant akademisk grad sammen med mindst tre års erhvervserfaring livserfaring efter endt BA grad.

&nbsp

Dette program er udpeget til fagfolk, der arbejder inden for design intensive områder af erhvervslivet og giver mulighed for innovation management og design ledelsesværktøjer til en række design-discipliner.... [-]

Finland Kouvola Mikkeli Kotka
August 2019
3 semestre
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk