Filter
Humanistiske kandidater
Finland Tampere Studietype: alle Hastighed: alle

MA Tampere - MA programmer i Tampere - MA Tampere

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

Højere niveau lærde i Finland nemt få adgang til videregående uddannelser på praktisk orienteret polytekniske eller universiteter. Den finske kultur er let at lære, da regeringen har sat et ministerium, der er ansvarlig for at styrke kulturelle, ungdomspolitik, sport og internationalt samarbejde.

Med en befolkning på over 200.000 mennesker, er Tampere byen til et af de folkerige byer i Finland, og at antallet får en støt stigning. Byen har 4 institutioner for videregående uddannelse.

MA Tampere - Tag din MA i Tampere. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Tampere University

Programmet fokuserer på at udvikle ekspertise inden for den nye disciplin inden for digital undervisning. Disciplinen er dannet ved at forbinde mediekendskab til informat ... [+]

Udvikle ekspertise inden for medierede læringsmiljøer

Kompetence i læsning og skrivning til medier og skabelse af egnede læringsmiljøer.

Programmet fokuserer på at udvikle ekspertise inden for den nye disciplin inden for digital undervisning. Disciplinen er dannet ved at forbinde mediekendskab til informations- og kommunikationsteknologi i læring, mediebrug og kritisk tænkning i mediemættede samfund. Programmet udvikler elevernes ekspertise inden for vejledning og udvikler den konceptuelle bevidsthed og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at kunne læse og skrive medier og skabe passende læringsmiljøer.

Programmet og forskningen om undervisning i digital undervisning understøtter de nuværende forskningsprioriteter inden for kommunikationsvidenskab, især fra perspektiverne for audiencing og prioriteter. Uddannelsesvidenskab som samarbejdspartner bidrager til programmet ved at give perspektivet pædagogik i formidlede læringsmiljøer. Programmet vil lette modenhed i de kognitive færdigheder, der er nødvendige for at forstå og evaluere medierne og dens indhold samt kulturelle praksis, hvilket gør det muligt for mediebrugere at være mere end forbrugere, da de aktivt kan formidle mægling (dvs. som prosumere).... [-]

Finland Tampere
August 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Tampere University

Programmet byder på lærere, der er interesserede i at videreudvikle og uddybe deres faglige kompetencer og bidrage til at opbygge bedre uddannelsesmæssige sammenhænge. De ... [+]

Uddannelse for en bæredygtig fremtid

Programmet byder på lærere, der er interesserede i at videreudvikle og uddybe deres faglige kompetencer og bidrage til at opbygge bedre uddannelsesmæssige sammenhænge.

Dette program er baseret på en dybdegående ekspertise opnået i Finland og et væsentligt forskningsbaseret perspektiv, som giver eleverne mulighed for at udvikle både individuel og kollegial viden om skolens samfund.

Denne kandidatuddannelse fokuserer på forskning i undervisning og læring, inklusiv uddannelse, studieplaner, samt ledelse i uddannelsesorganisationer og evaluering og kvalitet i uddannelsen. For at forbedre studierne giver dette program også mulighed for, at de studerende kan vælge mellem en række valgfrie kurser, der tilbydes af Fakultetet, samt andre fakulteter på Tammerfors Universitet.... [-]

Finland Tampere
August 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk