Filter
Humanistiske kandidater
Italien Studietype: alle Hastighed: alle

Handelsstudier i Italien - Handelsstudier-uddannelser i Italien Handelsstudier

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.

Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervslivet rige. Undersøgelser kan bestå af finansiering, regnskab, økonomi, organisatoriske undersøgelser, forretningsetik, og markedsføring.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Handelsstudier i Italien - Tag din MA i Italien. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

2 Resultater i Handelsstudier, Italien

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

Den toårige kandidat i International Public and Business Administration Double Degree Program MGIMO University og Macerata University (Italien) er designet til at imødeko ... [+]

Programprofil

Den toårige kandidat i International Public and Business Administration Double Degree Program MGIMO University og Macerata University (Italien) er designet til at imødekomme behovene hos de stigende ledere i den offentlige og private sektor erhverv.

Programmet giver træning på campus i statsvidenskab, international handel og økonomi samt ledelse, offentlig administration og regeringsrelationer. Ca. 20 studerende bliver indskrevet i programmet.

Under studiet er 1. år brugt på Macerata University, Italien. 3 måneder ud af 9 stilles til rådighed for en praktikplads ved en af ​​Marche regionens førende virksomheder.

2. studieår er organiseret på MGIMO-universitetet, hvor eleverne undervises i de centrale kurser for offentlig og kommunal administration for et semester og derefter har praktikplads i Ruslands førende offentlige og private sektor agenturer.... [-]

Italien Macerata Milan Rome
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du vil perfektere din vidensbase og placere dig selv i hjertet af kommunikationsdesign, lære at mestre tematiske områder af visuelt design, reklame og den stærkt struktur ... [+]

Om

Du vil perfektere din vidensbase og placere dig selv i hjertet af kommunikationsdesign, lære at mestre tematiske områder af visuelt design, reklame og den stærkt strukturerede verden af ​​multimediekommunikation, der samler designteknikker og digital innovation på disse områder.

Visual Design, en ny grænse i projektdesign og koordinering.

Kandidatuddannelsen i Visual and Innovation Design er en toårig kunstnerisk specialisering designet til at lancere designere ud over grænserne for traditionelle grafiske designbegrænsninger.

Kurset giver træning og forberedelse til, at eleverne kompetent skaber visuel kommunikation ved hjælp af en blanding af multimedie design, visuelt design og reklame færdigheder.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk