MASTERSTUDIES

Skuespil-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Den MA, eller Master of Arts, typisk fokuseret på et areal på humaniora. Dette kunne omfatte kommunikation, litteratur, lingvistik og sprog, historie, kunst og skuespil. Disse programmer ofte har en tung fokus på interaktiv undervisning. I nogle tilfælde kan uddannelsen har en kortere tidshorisont og måske eller måske ikke kræve en afhandling projekt for eksamen.

Hvad er en MA i Acting? Denne forskelligartede felt tilbyder ganske lidt af sort for studerende. De kan vælge at deltage i et program med en stand-up comedy fokus, fokus på fysisk skuespil eller et teater undersøgelser eller lede vægt. Nogle skoler giver klassisk centreret uddannelse, der giver de studerende muligheder for at skabe deres egne faglige stier. Emnerne omfatter forskning og tilsyn, anvendt performance, teater på verdensplan, og denne historie om teater, blandt andre emner.

Studerende i dette uddannelsen har adgang til mange dygtige fagfolk og undervisere, der vedligeholder deres egne virkende muligheder. Nogle studerende har adgang til professionelle fra mange forskellige kulturer og med forskellige fokusområder. Studerende vil arbejde sammen med jævnaldrende til sceneoptræden, at få førstehåndskendskab til af emnet.

Der er væsentlige forskelle mellem udgifterne til undervisning og gebyrer på forskellige uddannelsesinstitutioner. Dette er især sandt for skoler, der ligger i forskellige lande verden over. For specifik information, kontakt de enkelte institutioner.

Kandidater fra dette program har ofte adgang til lokale teatre og har udviklet faglige netværk, forbedre deres chancer for at få beskæftigelse.Ud over at fungere på scenen, i indspilninger og foran et levende publikum, kan jobmuligheder findes i oprettelsen lydstudier, designe sæt, der arbejder på opførelsen af ​​et sæt og lede grupper af aktører.

Fungerende kan være en spændende og tilfredsstillende karriere med mange givtige muligheder. Forskning dine muligheder ved at gennemgå beskrivelserne på programmet notering. Udfyld en ledende formular for mere detaljerede oplysninger. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

2 Resultater i Skuespil Filter

Ma / MFA bevægelse: at lede og undervisning

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London
MA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Banebrydende programmer med henblik på ydeevne og bevægelse praktikere med interesse for bevægelse lede og undervisning. Studerende kan være skuespillere eller dansere, der vi ...

Læs mere

Master of Arts i skuespil

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema
MA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Kurset til at tilbyde et intensivt klassisk uddannelse til studerende af skuespil og skuespiller. Adgang til kurset er ved anvendelse.

Læs mere