Filter
Humanistiske kandidater
Studietype: alle Hastighed: alle

Geovidenskab-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Det kan være en lang vej til toppen, men den rigtige uddannelse gør turen lettere og sjovere. Den ambitiøse øge deres CV med en kandidatgrad. Disse programmer forbedrer de færdigheder og kompetencer, som ledere har brug for at lykkes på de højeste niveauer.

Hvad er en MA i Jordvidenskab? Det er en kandidatgrad, der passer til dem med interesse for videnskabelig forskning og en baggrund inden for geologi, geografi, naturvidenskab eller andre relaterede felter. Disse programmer begynder ofte med en gennemgang af grundlæggende fysik og kemi teorier. Specifikke emner omfatter jordens naturlige geologiske processer, hydrologi, atmosfæriske forhold og måder at miljømæssige forandringer påvirker levende organismer på. Studerende læres også at overveje virkningen af ​​menneskelig aktivitet på planeten og blive fortrolig med de sociale og politiske problemer, som politikere står overfor.

Efter afslutning af en af ​​disse uddannelser er kandidater parat til at arbejde på uafhængige forskningsprojekter. De kan fungere både i laboratorie- og feltmiljøerne og er klar til at præsentere deres resultater med tillid. Med deres forbedrede kritiske læsnings- og tænkningevner er de dygtige til at evaluere informationer, der præsenteres i videnskabelige tidsskrifter og foredrag. De bliver ofte opfordret til at analysere de faglige krav fra andre fagfolk.

Ikke alle programmer tilbydes til samme pris for studerende. De, der er interesseret i at lære mere, bør kontakte de institutioner, der er under behandling, for at få oplysninger om gebyrer og undervisningspriser.

De med en MA i Jordvidenskab er klar til at begynde karriere som personaleforskere og forskningsassistenter på akademiske institutioner. Nogle kan blive ingeniører til ressource- og mineralhøstfirmaer. Andre arbejder for reguleringsagenturer og bidrager til at begrænse de negative virkninger af industrielle processer på miljøet. Disse fagfolk er også villige til at lykkes som konsulenter, forfattere, lærere og meteorologer.

Udsatte studerende skal overveje alle deres muligheder omhyggeligt, inden de beslutter sig for et bestemt studieprogram. Dem med travle arbejdsplaner eller rejsebegrænsninger kan få gavn af online kursusarbejde. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Geovidenskab

Kean University

Master of Arts i Instruktion og Pensum: Earth Science program er designet til at give viden og færdigheder er nødvendige for en effektiv undervisning i Earth Science. ... [+]

Master of Arts i Instruktion og Pensum: Earth Science program er designet til at give viden og færdigheder er nødvendige for en effektiv undervisning i Earth Science.

Hvis du vil vide mere om Master of Arts i Instruktion og Pensum: Earth Science program, besøg http://grad.kean.edu/masters-programs/earth-sciences.

[-]
USA New York Union
September 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk