close

Filtre

Se resultater

Global markedsføring-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En Master of Arts eller MA, er et meget populært valg blandt studerende, der ønsker postgraduate grader. Denne studieforløb er designet til at udvide en traditionel fireårig college uddannelse ved at gå ud over en eksisterende videnbase. Der er mange forskellige felter, en MA kan modtages i, såsom global markedsføring. Hvad er en MA i Global Marketing? Det er en grad, der er beregnet til… Læs mere

En Master of Arts eller MA, er et meget populært valg blandt studerende, der ønsker postgraduate grader. Denne studieforløb er designet til at udvide en traditionel fireårig college uddannelse ved at gå ud over en eksisterende videnbase. Der er mange forskellige felter, en MA kan modtages i, såsom global markedsføring.

Hvad er en MA i Global Marketing? Det er en grad, der er beregnet til at hjælpe eleverne med at lære mere om, hvordan du effektivt markedsføre et produkt eller en virksomhed i en stadig mere global økonomi. Studerende vil lære kommunikation og reklame teknikker, der kan hjælpe med at forbedre salg og offentlige image for multinationale organisationer. Kurser i disse programmer kan omfatte emner som tværkulturel kommunikation, forbrugeradfærd, brand management, reklame, markedspositionering, produktudvikling, regnskab, og global økonomi. Programmer kan også tilbyde mulighed for at gennemføre en afhandling eller forskningsprojekt.

En Master of Arts i Global Marketing giver mange fordele, såsom forbedring af kommunikationen og kritisk tænkning. Desuden kan dette studium skænke værdifulde oplysninger, som vil vise sig nyttigt i en fremtidig karriere. En MA grad kan endda være, hvad giver eleverne mulighed for at finde en karriere i første række-studerende med en Master i Global Marketing kan være nemmere at få beskæftigelse på et stadig mere konkurrencepræget globalt arbejdsmarked.

Prisen på en Masters i Global Marketing kan variere afhængigt af faktorer såsom strukturen af ​​et individuelt program, eller hvor skolen er placeret. Eleverne skal forske de institutioner, de er interesserede i at afgøre, om de er finansielt forenelige.

En kandidatgrad i global markedsføring kan føre til en række forskellige givende karriere. Kandidater kan finde sig selv at arbejde for multinationale selskaber, non-profit, eller andre organisationer med en global tilstedeværelse.Som marketingchefer, konsulenter eller analytikere, vil kandidater være i stand til at finde arbejde, der supplerer deres studier.

Hvis du er interesseret i en MA i Global Marketing, derefter komme i gang nu. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Applied Sciences Upper Austria
Steyr, Østrig

Er du interesseret i de tværkulturelle udfordringer skabt af globaliseringen af ​​verdensøkonomien? Er du interesseret i at arbejde i eksportsektoren, eller ville du selv gern ... +

Er du interesseret i de tværkulturelle udfordringer skabt af globaliseringen af ​​verdensøkonomien? Er du interesseret i at arbejde i eksportsektoren, eller ville du selv gerne gå til udlandet og leve et internationalt liv i det mindste for et par år? Østrigs eksport økonomi er lykkedes at sætte internationale standarder på mange områder, især i industrielle anlæg, maskiner og tekniske varer ... -
MA
Fuldtid
4 semestre
Engelsk, Tysk
Okt 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her