$close

Filtre

Se resultater

Humaniora Manitoba - Humaniora-uddannelser i Manitoba Humaniora, Manitoba

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år. Humaniora og samfundsvidenskab er det perfekte område for undersøgelse for studerende, der søger at lære et stort udvalg af færdigheder, som kan forberede dem… Læs mere

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

Humaniora og samfundsvidenskab er det perfekte område for undersøgelse for studerende, der søger at lære et stort udvalg af færdigheder, som kan forberede dem til uovertruffen frihed, når det kommer til at vælge, hvilke industrien, de gerne vil arbejde i.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Humaniora Manitoba - Tag din MA i Manitoba. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Canada
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Canadian Mennonite University
Winnipeg, Canada

Ph.d.-skolen Teologi og ministeriet søger at inspirere og udstyre de studerende til pastorale tjeneste, lederskab, stipendium, og service.

Ph.d.-skolen Teologi og ministeriet søger at inspirere og udstyre de studerende til pastorale tjeneste, lederskab, stipendium, og service. -
MA
Fuldtid
Engelsk
på universitet