Filter
USA Florida

Humaniora Florida - Humaniora-uddannelser i Florida Humaniora, Florida

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

Humaniora og Samfundsvidenskab er et varieret fagområde, der kan forberede de studerende til en bred vifte af karriereforløb i en stor vifte af industrier. De, der ønsker at arbejde i sociale ydelser, uddannelse eller enhver karriere, der involverer kunst kan have gavn af at fokusere på dette område.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Humaniora Florida - Tag din MA i Florida. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Humaniora, Florida

Sted
USA
Florida
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Florida Christian University

Dette program vil udstyre den studerende til at tjene i congregational miljøer gennem en grundlæggende bibelsk uddannelse. Det fremmer udviklingen af teologisk forståelse ... [+]

Master of Arts in Theology - 60 point

Dette program vil udstyre den studerende til at tjene i congregational miljøer gennem en grundlæggende bibelsk uddannelse. Det fremmer udviklingen af teologisk forståelse som en del af uddannelsesmæssig, professionel og spirituel vækst. Programmet er designet til dem, der forbereder sig til at arbejde som ungdomsministeriet, fællesskabstjenester, pastorale, nonprofit lederskab, religion uddannelse eller campus ministerium.

CurriculumCH6034 Vurdering for ydeevneCM6404 HomileticsEV5201 Evangelisme IIMN6211 Fem Fold MinisterietRG5405 Historie om pingst og karismatiske bevægelserTH5310 Eschatology ITH5311 Arbejde med miraklerTH5312 GennembrudsbønTH5313 HeresiologiTH5406 Fremgang af salvelsenTH6510 Moderne TeologiIN5601 Videnskabelig Undersøgelse: TeoriIN5602 Videnskabelig Undersøgelse: ProjektIN6603 Speciale: ForskningIN6604 Speciale: SkriveIN6605 Speciale: ForsvarValgfag (3) - 9 pointmål... [-]
USA Orlando
Åben tilmelding
Engelsk,Portuguese (Brazil),Spansk
Fuldtid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk