Humaniora Philadelphia - Humaniora-uddannelser i Philadelphia Humaniora, Philadelphia

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ". Humaniora og samfundsvidenskab er det perfekte område for undersøgelse f… Læs mere

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Humaniora og samfundsvidenskab er det perfekte område for undersøgelse for studerende, der søger at lære et stort udvalg af færdigheder, som kan forberede dem til uovertruffen frihed, når det kommer til at vælge, hvilke industrien, de gerne vil arbejde i.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Philadelphia er den største by Pennsylvania stat. Sammen med videregående uddannelser, byen er kendt for kunst og kultur. På østkysten, er Philadelphia den anden mest elev koncentreret by.

Humaniora Philadelphia - Tag din MA i Philadelphia. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Gratz College
Philadelphia, USA

Gratz College Holocaust og folkedrab studier program fokuserer på Holocaust, dens nutidige betydning og det bredere fænomen folkedrab i moderne tider.

Gratz College Holocaust og folkedrab studier program fokuserer på Holocaust, dens nutidige betydning og det bredere fænomen folkedrab i moderne tider. -
MA
Undervisning både online og på universitetet
Fuldtid
Engelsk
Sep 2020
Online og campus kombineret
på universitet
Online