Filter
Humanistiske kandidater
Europa Studietype: alle Hastighed: alle

Hebrew Europa - Hebrew-programmer Hebrew Europa

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Hebraiske sprogstudier kan føre til en række karrieremuligheder i regeringen, religiøse organisationer og endog arkæologi. At være det officielle sprog i staten Israel gør det muligt for eleverne at udnytte mulighederne i udlandet både fagligt og fagligt.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Hebrew Europa - Tag din Hebrew Europa. Få alle MA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
BAs
MAHebrew

1 Resultater i Hebrew, Europa

Andre muligheder inden for dette studieområde:
BAs
University of Amsterdam

Det etårige kandidatuddannelse hebraiske og jødiske studier fokuserer på jødisk kultur og intellektuelt liv fra antikken til nutiden. ... [+]

Det etårige kandidatuddannelse hebraiske og jødiske studier fokuserer på jødisk kultur og intellektuelt liv fra antikken til nutiden.

Et skræddersyet program

Efter et generelt teoretisk og metodologisk seminar vil du tage selvstudier og / eller valgfag i emner relateret til dit ønskede ekspertområde. Sammen med studievejleder og vejledere vil du udarbejde dit eget bane. De medarbejdere, der deltager i programmet, dækker en bred vifte af emner, perioder og tilgange: Andet tempelperiode og gammel rabbinsk jødedom, middelalderkultur, med særlig vægt på videnskabens filosofi og historie, tidlig moderne og moderne kulturel og intellektuel historie (herunder Amsterdams Jødisk fortid), boghistorie, moderne hebraisk og israelsk litteratur og kultur samt jiddiske studier.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk