$close

Filtre

Se resultater

Hestestudier-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Optjening en Master of Arts (MA) kan føre til højere løn og jobsikkerhed. Denne grad tilbyder en bred vifte af kurser og forbereder de studerende til forskellige karrieremuligheder. De kursusaktiviteter fokuserer på akademiske, skolastisk, og kritisk undersøgelse inden for det ønskede område. Hvad er en MA i Equine Studies? Studerende med hovedfag i heste studier lærer at opfylde behoven… Læs mere

Optjening en Master of Arts (MA) kan føre til højere løn og jobsikkerhed. Denne grad tilbyder en bred vifte af kurser og forbereder de studerende til forskellige karrieremuligheder. De kursusaktiviteter fokuserer på akademiske, skolastisk, og kritisk undersøgelse inden for det ønskede område.

Hvad er en MA i Equine Studies? Studerende med hovedfag i heste studier lærer at opfylde behovene hos heste, erkender, at de er intelligente, følsomme dyr, der har brug for ordentlig og regelmæssig pleje. Kurser giver instruktion om, hvordan at avle heste og omsorg for sundhedsmæssige betænkeligheder, såsom gigt. Studerende kan også lære at undervise i dressur, metoden til at træne en hest på en måde, der udvikler lydighed sammen med fleksible og præcise bevægelser. Derudover vil de studerende med hovedfag i dette område sandsynligvis lære om at køre virksomheder i forbindelse med heste, herunder stalde, stutterier og rideskoler.

Kandidater med en MA i Equine Studies ofte får en stærk arbejdsmoral.Programmet hjælper eleverne til at forstå behovet for at være hands-on med fodring, træning, avl, og sundhedspleje af heste.

Omkostningerne ved en MA grad kan variere fra institution til institution, afhængigt af placeringen og længden af ​​kurset. Kommende studerende skal gøre grundig forskning for at finde ud af alle omkostninger ved deres ønskede program.

Der er mange karrierer til rådighed på verdensplan i heste felt, der giver kandidater med fleksible muligheder i placering og job ansvar. Agritourism, underholdning ordregivende, gården og ranch management, hest salg og hestevæddeløb er alle mulige karriereveje åbne for kandidater med en MA i Equine Studies. Der er også muligheder for en karriere i heste udstyr, salg og transport.

En succesfuld karriere i heste felt kræver engagement og dygtighed, men en MA i Equine Studies kan åbne op for mange muligheder for varierede og givende karriere.At komme i gang med et kursus, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Hartpury University
Gloucester, Det Forenede Kongerige

Gennem en kombination af centrale rene forretningsmæssige moduler udviklet af velrenommerede Bristol Business School og heste forretning specifikke moduler, disse programmer

Gennem en kombination af centrale rene forretningsmæssige moduler udviklet af velrenommerede Bristol Business School og heste forretning specifikke moduler, disse programmer -
MA
Fuldtid
Deltid
Sep 2022
på universitet