MA Hong Kong - MA programmer i Hong Kong - MA Hong Kong

MA Hong Kong - MA programmer i Hong Kong - MA Hong Kong

Kandidat

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Hong Kong er en af ​​de mest folkerige byer i verden med en befolkning på mere end 7 mio. Kendt for sin legendariske skyline, der definerer byen, det har en ekspansiv naturhavn og er rangeret som verdens mest lodrette by. Det har flere troværdige institutioner.

MA Hong Kong - Tag din MA i Hong Kong. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I Global Business Management (magbm)

City University of Hong Kong - College of Business
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2018 Hongkong Kowloon Hong Kong + 2 mere

Dette er en af ​​de mest populære graduate niveau i College of Business. For at opnå et højt niveau elev-personale interaktion, vi indrømmer lige omkring 40 studerende hvert år. Vi tiltrække høj kvalitet studerende, hvoraf de fleste har fuldtidsjob i velrenommerede kommercielle, industrielle, samt statslige organisationer. [+]

Dette er en af ​​de mest populære graduate niveau programmer i College of Business. For at opnå et højt niveau elev-personale interaktion, vi indrømmer lige omkring 40 studerende hvert år. Vi tiltrække høj kvalitet studerende, hvoraf de fleste har fuldtidsjob i velrenommerede kommercielle, industrielle, samt statslige organisationer. Nogle af kandidaterne have positioner på senior og udøvende niveauer. Som et resultat, kan vores program yderligere at forbedre karrieremulighederne for vores elever både i deres nuværende organisationer eller andre organisationer.

Der er et stigende behov for højt udviklede globale ledere. Dette behov er blevet endnu vigtigere med Kinas vellykkede indtræden til WTO. I erkendelse af disse behov, vores afdeling tilbyder en Kandidatuddannelse i Global Business Management. Som den første af sin art i Hongkong, dette specialiserede program hjælper eleverne lære unikke færdigheder og indsigter, som er nødvendige for at drive virksomhed med succes på tværs af politiske, økonomiske og kulturelle grænser og blive meget kompetente på at integrere de globale dimensioner af centrale business-funktioner.... [-]