MA Tuen Mun - MA programmer i Tuen Mun - MA Tuen Mun

MA Tuen Mun - MA programmer i Tuen Mun - MA Tuen Mun

Kandidat

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Hong Kong er en af ​​de to særlige administrative områder af People 's Kina, den anden er Macau.

Tuen Mun er en by i Hong Kong ligger langs Tuen Mun-floden og er generelt et boligområde. Det har en række administrative faciliteter, der inkluderer et offentligt bibliotek og domstol. Det har også to institutioner for videregående uddannelse i nærheden.

MA Tuen Mun - Tag din MA i Tuen Mun. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Kunstmester I International Videregående Uddannelse Og Ledelse

Lingnan University
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2018 Hongkong Tuen Mun + 1 mere

Kandidatuddannelsen i International Højere Uddannelse og Ledelse er designet til dem, der seriøst vil studere international videregående uddannelse, politik og styring samt ledelsesmæssige og ledelsesmæssige spørgsmål i forvaltningen af ​​moderne universitet. [+]

Kandidatuddannelsen i International Højere Uddannelse og Ledelse

Kandidatuddannelsen i International Højere Uddannelse og Ledelse er designet til dem, der seriøst vil studere international videregående uddannelse, politik og regeringsførelse samt ledelsesmæssige og ledende spørgsmål i forvaltningen af ​​moderne universitet. IHEM-programmet ville appellere til dem, der i øjeblikket, eller stræber efter at påtage sig avancerede ledelses- eller politiske stillinger i videregående uddannelsessektoren.

IHEM-programmet vil give eleverne virkelig komparative og internationale perspektiver for at forstå hurtige sociale, økonomiske og politiske ændringer i sammenhæng med globalisering, der konfronterer moderne universiteter. Det skaber en international platform for ledende forskere på det internationale videregående uddannelses-, politik- og ledelsesområde for at engagere sig i studerende i kritisk analyse af coping-strategier og forandring af universitetsstyring, når moderne universiteter skal håndtere hurtige sociale, økonomiske, demografiske og politiske transformationer på tværs af forskellige dele af kloden.... [-]