Filter
Humanistiske kandidater
Singapore Singapore Studietype: alle Hastighed: alle

Idræt Singapore - Idræt-uddannelser i Singapore Idræt, Singapore

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Et program eller kursus i sporten generelt forbereder eleverne til at styre sportshold, bliver en senior træner for en sport studerende vælger at fokusere på, bliver en idrætslæreren eller indtaste nært beslægtede områder.

Singapore (新加坡) er en bystat i Sydøstasien. Grundlagt som en britisk handel koloni i 1819, siden uafhængigheden er det blevet en af ​​verdens 's mest velstående lande, og har verdens ' s travleste havn. Singapore har seks nationale universiteter og er generelt velanset og tiltrækker udvekslingsstuderende fra hele verden.

Idræt Singapore - Tag din MA i Singapore. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Idræt, Singapore

SOAS University of London

Dette MA tilbyder en grundig introduktion til de yogiske og meditational teknikker og doktriner i Indien, Tibet, Kina og Japan inden for den historiske og kulturelle kont ... [+]

MA Traditioner af Yoga og Meditation

Tilstedeværelsesform: Fuldtid eller Deltid

Hvem er dette program til?

De tematiske komponenter og tværregionale perspektiver passer typisk studerende med følgende interesser og / eller ambitioner:

Erfarne udøvere af yoga og meditation, der ønsker at få en dybere forståelse af de historiske og kulturelle sammenhænge, ​​der formede deres traditioner. Studerende med en baggrund i psykologi søger at få kendskab til meditation og mindfulness for deres kliniske arbejde. Studerende, der planlægger at forfølge yderligere forskning, som kan indebære, på et senere tidspunkt, erhvervelse af en ph.d.-grad og en karriere på de videregående uddannelser. Studerende, der ønsker at forfølge en karriere eller erhvervsmæssig aktivitet, hvor der kræves avanceret viden om yoga og meditation traditioner Asien. Studerende, der ønsker at forfølge det akademiske studium af disse traditioner som et supplement til deres personlige erfaringer. ... [-]
Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk