MASTERSTUDIES

Instruktion-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En Master of Arts grad forfølges af studerende, der har gennemført en bacheloruddannelse og ønsker at udvide deres viden og legitimationsoplysninger på et bestemt kunstnerisk område. Disse programmer sætter eleverne i stand til at indsnævre deres faglige fokus, inden de går videre fra den akademiske verden.

Hvad er en MA i Directing? Denne grad giver vigtige værktøjer til studerende, der ønsker at lede enten teatralske eller filmiske produktioner. Kurser vil sandsynligvis dække terminologi og teorier vedrørende den studerendes foretrukne medium. Kandidatuddannelsen kandidater i en direkte kurs kan arbejde med skuespillerende studerende fra andre programmer, så personer kan teste deres evner i en praktisk ramme. Klasser kan også omfatte genreundersøgelser, lyd og belysning, grundlæggende filmskabskurser og scriptanalyse.

At gennemføre en MA i Directing indebærer ofte at lære nyttige færdigheder, som kommunikation, kreativ tænkning og kunstnerisk vision. Disse talenter kan hjælpe en fremtidig instruktør med at udvikle en særskilt kunstnerisk stemme samt give de nødvendige færdigheder i mange andre aspekter af livet.

Hvor meget man betaler for en Master of Arts grad hængsler på det bestemte universitet og programmets nøjagtige fokus. At lære om priserne er bedst gjort ved at kontakte et admissions kontor direkte.

At tjene en MA i Directing er et vigtigt skridt i, hvad der kan være en meget tilfredsstillende karriere. Hvis kandidatets ledelsesgrad er fokuseret på teater, kan han eller hun straks søge arbejde som assisterende direktør, assistentleder eller produktionsassistent. For dem der fokuserer på film, er der masser af produktionsbesætningsmuligheder til rådighed i byer rundt om i verden. Nogle kandidater kan være i stand til at sikre finansiering og styre deres egne projekter, mens andre vil se på at blive kunstneriske direktører på performances og studios.

Der er fremragende masters programmer for direktører på små og store universiteter over hele kloden. For at få flere oplysninger, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

6 Resultater i Instruktion Filter

MA i Directing Animation

National Film and Television School
MA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Dette unikke toårige kursus er designet til at udstyre dig med færdigheder til at skrive, direkte og animere prisvindende film.

Læs mere

Ma filmmaking - lede

MetFilm School London
MA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

MA Directing kursuset udstyrer dig med en omfattende færdighed til at arbejde på tværs af alle skærm platforme - film, tv, reklamer og online. I løbet af dine studier vil du l ...

Læs mere

Ma lede

MetFilm - Berlin
MA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen direktør har til formål at give de studerende praktiske aktiviteter relevante færdigheder, som undervisningen er taget her ved undervisere, der er branchef ...

Læs mere

MA i regissør film og tv

Bournemouth University
MA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Direktøren er central for den kreative proces i medieproduktion, og dette kursus er designet til at opbygge og udvikle din viden om branchen, så du kan klare udfordringen med ...

Læs mere

MA i styring og produktion af videnskab og naturhistorie

National Film and Television School
MA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Et unikt kursus, den eneste af sin art i Storbritannien, der er designet til hurtigt at spore dig ind i branchen.

Læs mere

MA i styring og produktion af tv-underholdning

National Film and Television School
MA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Ønsker du at instruere et rockeband i vores nye multi-camera 4K TV-studio? Vil du oprette hitformater som Big Brother, Strictly-Come Dancing, The Apprentice og Gogglebox? Så i ...

Læs mere