$close

Filtre

Se resultater

International kommunikation Bukarest - International kommunikation-uddannelser i Bukarest International kommunikation, Bukarest

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise. Internationale kommunikationsprogrammer og kurser kan forberede eleverne til at interagere med en række selskaber og virksomheder over hele kloden. Nogle institutioner tilbyde de studerende mulighed for at lære flere sprog, der kunne hjælpe kandidater vokse i branchen.Rumænien er… Læs mere

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

Internationale kommunikationsprogrammer og kurser kan forberede eleverne til at interagere med en række selskaber og virksomheder over hele kloden. Nogle institutioner tilbyde de studerende mulighed for at lære flere sprog, der kunne hjælpe kandidater vokse i branchen.

Rumænien er et land beliggende i skæringspunktet mellem Central-og Sydøsteuropa, der grænser op til Sortehavet. Kom til Rumænien er let fra næsten alle dele af verden, på grund af sin stilling, samt det faktum, at det er tjent med en bred vifte af transport typer og virksomheder. Rumænske universiteter tilbyder stort udvalg af bachelor-og postgraduate programmer i rumænsk, engelsk, fransk og tysk.

Bukarest er hovedstaden i Rumænien og er en kulturel, økonomisk og industrielle centrum af landet. Bukarest er også den største by i Rumænien, der har over 3 millioner indbyggere. Det har 34 campusser 16 af disse er offentlige universiteter.

International kommunikation Bukarest - Tag din MA i Bukarest. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Rumænien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
University of Bucharest
Bukarest, Rumænien

Dette er et tværfagligt program, der tilbydes af Det Filosofiske Fakultet via UNESCO-formanden for interkulturalitet, god regeringsførelse og bæredygtig udvikling.

Dette er et tværfagligt program, der tilbydes af Det Filosofiske Fakultet via UNESCO-formanden for interkulturalitet, god regeringsførelse og bæredygtig udvikling. -
MA
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet