Filter
Humanistiske kandidater
Israel Jerusalem Studietype: alle Hastighed: alle

MA Jerusalem - MA programmer i Jerusalem - MA Jerusalem

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

Israel har 8 universiteter og fagligt tilsyn af Rådet for Videregående Uddannelse i Israel. Landet er blandt de lande, som har den høje universitetets indskrivning i verden. De har et venligt elevs forhold ikke blot til de lokale studerende, men også til internationale studerende.

Den smukke hovedstad i Israel, er Jerusalem kendt for at være hjemsted for nogle af de bedste uddannelsesinstitutioner. Universiteter som Jerusalem University College, The Hebrew University i Jerusalem og Pardes Institut for jødiske studier er berømte for bred vifte af kurser og succesfulde alumni.

MA Jerusalem - Tag din MA i Jerusalem. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Israel
Jerusalem
Studietype
Hastighed
The Hebrew University of Jerusalem

Hebraisk Universitet i Jerusalem Juridisk Fakultet inviterer ansøgninger til sin etårige MA i Menneskerettigheder og Transitional Justice på engelsk tilbydes kandidater f ... [+]

MA i Menneskerettigheder og Overgangsret

Hebraisk Universitet i Jerusalem Juridisk Fakultet inviterer ansøgninger til sin etårige MA i Menneskerettigheder og Transitional Justice på engelsk tilbydes kandidater fra BA-programmer inden for statsvidenskab, internationale relationer og andre akademiske discipliner relateret til menneskerettigheder og overgangsretfærdighed.

MA-programmet tilbyder 20-25 akademiske kurser med top juridiske eksperter fra Israel, Europa og Nordamerika, herunder kurser om international humanitær ret, bekæmpelse af terrorisme, internationale domstole, overgangsret, De Forenede Nationers lovgivning, juridiske aspekter konflikten mellem Mellemøsten, international strafferet, international menneskerettighedslov mv.... [-]

Israel Jerusalem
October 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk