MA Florence - MA programmer i Florence - MA Florence

MA Florence - MA programmer i Florence - MA Florence

Kandidat

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Firenze er en af ​​de mest folkerige by i Italien. Dette sted er kendt for sin kunst institutioner. Desuden er institutioner som Florence University of Arts dedikeret til at levere god kvalitet kunst uddannelse. Disse uddannelsesinstitutioner fokuserer på over alle grooming af de studerende.

MA Florence - Tag din MA i Florence. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under MA Kandidat Italien Florence. Prøv vores kategori Master Kandidat i stedet.

Search for similar programs here